Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 40 raporumla özel donanımsız aldığım ÖTV'den muaf araçta MTV'den muaf değil miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cod
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cod

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar, %40 engelli raporumla 1 hafta önce aldığım aracım için sorugulama yaptığımda 384 tl gibi bi mtv borcu gözükmekte. Aracımda tertibat bulunmamaktadır. Ötv muafiyetinden yararlanarak almıştım aracımı bildiğim kadarıyla mtv de ödemiyorduk ama borcu görünce şaşırdım. Bir değişiklikmi söz konusu ne yapmam gerek yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Muhtemelen gözden kaçmıştır, aracınızın ruhsat ve rapor fotokopisi ile vergi dairesine müracaat edip düzelttirin geçmişe yönelik çıkan borcunuzda silinir sakın ödeme yapmayın

Bu kadar kolay endişe etmeye gerek yok, rica ederim ne demek ,

Acaba forumda daha önce tertibatsız araç alan var mı ? MTV ödedi mi ? Bu konuyla ilgili tecrübelerini paylaşabilirse yol gösterici olucak şimdiden teşkkürler.

araç ruhsatınızla ve H sınıfı ehliyetinizle vergi dairesine gideceksiniz ve form dolduracaksınız.şimdi böyle oluyor.önceden gitmeden oluyordu ama şimdi gideceksin.
bende donanımsız araç aldım ve böyle yaptım.

Genelde araci satan öder bu vergi araç alinca zaten başta anlaşma yapılır aracı satın aldiginiz yere iletişime gecin.sorun cozulmese hükümet konağı tüketici hakları koruma birliği var oradan yardım alabilirsnz

valla bi ara benim ATV motosikletin vergisi 6 aylık 300 kusur Tl di %90 rapor istemişlerdi sonraki ay zaten ATV motosikletin vergileri çıkan kanunla normal motosiklerle aynı olmuştu %40 raporla nasıl muaf olunuyor ? ve %40 raporla ÖTV muaf nasıl araç aldınız ? biz nereye sorsak %90 ve üzeri diyorlar

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt