Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporumu işyerine bildirmem gerekiyor mu?

CEMİL88

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Özel bir şirkette çalışıyorum.Şirket personel sayısı 50 den az ama merkezimiz istanbulda ve orda 700 e yakın kişi çalışmakta.
Ben %40 engel durumumu şirkete bildirmem gerekir mi?
Bana bir faydası olur mu?
Bilgisi olan bilgi verir mi?
Teşekkürler.

tabiki isze faydası olur nasıl derseniz sizin vergi muafetiniz yok sanırım çalıştığınız işyerine vergi muafatiyetinde bulunmak için başvuruyrsunuz şirket sizi yazılı dilekçe ile vergi dairesine gönderiyor raporunuzunz aslnın da olması gerekir daha sonra vergi muafiyetiniz onaylanıp gelirse derecenize göre vergilerden indirim alıp biraz daha diğer çalışana göre fazla aylık alıyorsunuz ve vergi indiriminizin olması sigorta giriş yılı ve prime göre erken emeklilik dedğimiz bir diğer kapıyıda açıyor

Peki ne kadar bir ücret fazla oluyor değer mi sizce?

15-30 arası aylık olarak...

karar senin...

ücret olarak 35 tl gibi artıyor ama en önemlisi vergi muafiyetini almanız erken emeklilik kapasını size açıyor sonradan pişman olmadan vergi indirimini alınız hayat ne getirir ne götütrür bilinmez

hilal Hanım merhaba,
Bilgilendirme için teşekkür ederim fakat raporum 2 yıl sürekli bir rapor sonradan sıkıntı çıkmasın ya da bir kez vergi indirimi alındı mı emekli olana kadar bir daha yeni bir rapora ihtiyaç duymnuyorlar mı?
birde benim sigorta primlerim yüksek yatıyor bu şekilde başvurursam sonradan emekli olduğumda şuan olduğundan daha az bir ücret bağlanma durumu olmasın.

Üst Alt