Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%41 raporuma rağmen SGK emekli etmedi!?

emresal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. 14.02.2025 tarihinde devlet hastanesinden yüzde 41 engel roporu aldım.
Erken emeklilik hayali kurarken SGK güç kaybı yok uyardı ile emekli olamayacimi söylediler.
Yeniden YSK (yüksek sağlık kurulu) na itiraz a basvurdum oradan ne sonuç çıkar bilmiyorum

bu konuda bana yardımcı olablircek birisi varmı. Hastane güç kaybı var derken SGK hiç bana sormadan yada yeniden bir hastandden randevu talep ettirmeden poporuma neden yok dedi onu anlamsi değilim.

Not. İse ilk giriş tarihim 02.10.2004 toplam pirim 6734 gün

@emresal, Geçmiş olsun yeni çıkan yasaya göre bu şekilde olan hastalıklarınız ile maalesef emekli olamazsınız.

Aldığınız raporu engelli haklarından faydalanmak için diğer kurumlarda kullanabilirsiniz.

@emresal,

Vergi indirimi ile emekli olmak 15 ocak 2025 te çıkan kanun ile kalktı. Bu raporu diğer kurumlarda kullanabilirsin. SGK ya başvuru yaptığında onlar tekrardan sevk ederler. Başvurunu sürekli takip et yoksa 3-4 ay sonuç alamazsın.

Üst Alt