Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%42 oranlı raporla malulen mi yoksa yaşlılık emeklisi mi olurum?
mühendisbey...burda okudumda..sgk dan vergi indirimi ile emekli olabilir yazısını işyerine götürüyormuşuz..böyle bişey varmı..yoksa herşey sizin belirttiğiniz gibimi..teşekkürler..
Bende 27 temmuz da vermiştim 30 Temmuzda sistemde göründü ama maaş belli değil sisteme çabuk düşüyor Bursa sistem hızlı
@deathless ilk önce Vergi indirimi için Ankara ya başvuru oda tahmini 1,5 2 ay gibi geliyor daha sonra gelen cevaba göre süreli yada süresiz gelir indirim kararı emekli olmak isterseniz şartlarınız tuttuğunda ilk önce SGK dan emekli olabilir belgesi talep edip o belgeyi iş yerine verip emekli olmak istediğinizi söylüyorsunuz iş yeri de bu belgeye istinaden çıkışınızı veriyor ve bu çıkış belgesini ben elden aldım ama bir süre sonra sisteme otomatik düşüyormuş bu belge ile tekrar SGK emeklilik bölümüne gidip 5 dk kadar sürüyor işlemler tamamlanıyor.Bu kadar