Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 engelli raporu alırsam avantajları nelerdir?

oldboy3

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
5
Arkadaslar merhaba. Bu raporu almakta tereddut ediyorum bazen. Gecmis yillarda gemclik yillarinda gordugum pskiyatrik muayene gecmisim var 8 10 yil kadar. Suan bayadir ilac kullanmiyorum hamdolsun. Bu raporu alsam avantajlari cogu sey ucretsiz oluyor. Ornegin

-ulasim sehir ici ve trenler
-aof harci
-okul yemekhanesi
-orgun ogretim harci
-muzeler vs

Yani birtek yeme icme ve barinma masrafim kaliyor. Ve calismama gerek kalmiyor gibi gozukuyor baska herhangi bir iste. Buda hayatta kendi calismalarimi yaabilcegim anlamina geliyor. Sizce almali mi bunu ? Akliniza gelen avantaj ve dezavantajlari nelerdir ? Nelerden mahrum olurum ? Yada daha fazla avantajlar neler ?

Acikcasi yaftalanma olayina karsi biraz emin degilim fakat genelde sosyal hayatta deger arayan biri degilim normaldede belgesizde. Yani bir is yaptigim zaman kendi kendime birsey urettigim zaman okuyup edip ogrendigim zaman degerli hisseden biriyim. Bu nedenle bu yonden eger biri yuzume karsi direk assagilamazsa yada biryere filan almazsa benden suphe etmesi vb gibi durumlar haric etkisi olmaz diye de dusunuyorum

Son düzenleme:
Üst Alt