Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 ile sigortalı oldum ama hastalığım ilerledi. Malulen emekli olabilir miyim?

Daha yeni muayene oldum.sevk evrakını teslim etmedim.kurula henüz gitmedim.poliklinik de ilk teşhiste bu ibare var kısmen düzelme mevcut ibaresi.

SCALA80

"tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen" ifadesi malulen emekliliğin mümkün olmadığına işaret eder maalesef. "tedavi ile işlevselliği düzelmeyen" olması gerekir ki maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmak mümkün olsun.

Kml33

Ben emeklilik çıkışımı verdim malulen olacağım maaşım SGK sitesinde hesaplanan miktar mı cevap verirseniz sevinirim....

2005 girişliyim 5.400 günden malülen emekli olacağım 2021 Ocak ayında verdim çıkışımı ama ne kadar emekli maaşı alırım SGK sitesinde hesaplanan doğru mu teşekkür ederim cevap verirseniz

Hımm iyi yaklaşık olarak ona yakın bir rakam olur emekli maaşın.

Malülenmi / Engelli Emeklilik( yaşlılık)

Nasıl hesaplanır bu malülen emekli maaşı malulen emekliyim

SCALA80

Merhaba, SGK sitesinden gördüğünüz emekli maaşı tutarı doğrudur.Kanun malulen emekliye orada hesaplanan normal emeklilik tutarından yaklaşık % 5 fazla ödeme yapabilir.Ancak elinize geçebilecek doğru emekli maaş bilgisine ulaşmışsınız.

Malulen emeklilik,engelli vergi indirimi ile emeklilik veya normal emeklilik hiç farketmez.Normal veya basit bir hesaplama yöntemi yoktur.Oturup normal vatandaşın hesaplamaları için biraz karışıktır.Bu konuda en sağlıklı bilgi SGK danışmanı firma yetkililerinden alabilirsiniz.Naçizane görüşüp zaten SGK sitesinden alacağınız emekli maaşını görmüşsünüz ve doğruya en yakın bilgidir.Bu tutarın üzerine yaklaşık % 5 fazlasını beklemek daha gerçekçi olacaktır.

Sizin kamu tarafında aldığını farklı ve ek ödemeler emekli olduğunuzda ödenmeye devam edebiliyor ise veya varsa daha fazlada olabilir.Ancak kamu da çalışan işçi veya memur emeklisinin özel koşulları hakkında bilgim yok.

Saygılar.

SCALA80

Malulen emeklilik prosedurunu inanin bilmiyorum , aralik ayinda sgk sayfasinda maas oranimla , ocak ayinda yatanla farkli bir rakam , ocak ayinda zam da vardı yanlız...

Üst Alt