Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 olan raporum %35' düştü. Ne yapmalıyım?

vergı ındırımı hakkında

arkadaslar goz %32 tansıyon%10 göğüs %20 ve hastane %51 olarak onayladı malıye bu raporun hepsını tam olarak görürmu oranı aynı gonderırmı yardımcı olun arkadaslar tesekkurler

Merhaba engel oranım %70 vergi inderimi oranıda %70
Bu gün yeniden heyete girdim sonuç %70 altında bir oran gelirse tekrar vergi indirimi için başvuru yapmak gerekirmi?
(Vergi indiriminden emekliyim, , )

Aynen sgk er geç tespitini yapıyor zaten

alidemir52

arkadas dogru soyluyor bende tek gozden 32 aldim psiyatri 25 aldim ilk yil sureli geldi suresi bitti ekimde tekrar heyete girdim bu sefer 3 yil sureli verdi hastane ankara ya gonderdim vergi indirimim suresiz onaylandi yani tek gozle 40 ustunde oran alamzsiniz psikiyatriyle anca olabilir

Hocam bende aynı durumdayım heyete girdiğim de psikiyatri den alabilir miyim acaba? sol göz protez benimde

3 defa hakkınız var iş yeri insan kaynakları bölümüne veya basvurdugunuz vergi dairesine sorun aynı raporla 3 defa aynı prosedürle yollayın 3 te olan arkadaşlar var

Üst Alt