Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

48 yaşıdayım, ilkokul mezunuyum. EKPSS kuraya ne zaman başvurabilirim?

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
ben 48 yasındayım ılkokul mezunuyum 2 sene once kuraya katıldım ösymden sıfre alıp ama kazanamadım,o zaman 46 yasındaydım sımdı kırk sekız yasındayım kuraya katılmak ıstıyorum,bu sene ,kuraya katıla bılırrmıyım veya onumuzdekı 2018 de kı kuraya katılabılırmıyım,engellı oranım
%80 pısıkıoz konturallu ılaç kullanıyorum ve konturollerımı aksatmıyorum,yanı kuaraya gırme sansım varmı ,bu sene belkı kacırdım ösym,kayıt olup sıfre almadım,eski 2 senekı sıfremle gırıp takıp edebılırmıyım artı kuraya yastan takılırmıyım tşk

Bildigim kadarıyla Memurlukta 35 yaş sınırı var abi ama bir şansını dene istersen.. Olma olasılığını bilmiyorum ama bu işlerde TORPİL olduğunu duydum :) genede bol şans.. Net bilgi için ÖSYM arıyıp ögrenebilirsin yaş problemini..

Geçmiş olsun...

Engelli memur alımında yaş sınırı yok diye biliyorum.
OSYM sisteme giriş için de E devletten giriş yapılabiliyor.

Haziran ayında kitapçık yayınlanacak takip edip şansınızı deneyin.

Yaslilik emekliligini hak edip maas baglanan bir kisi ekpps ye girip kazandigi zaman emeklilik islemini durdurup devlet memuru statusunde calisabiliyormu boyle bir imkan varmi acaba

selocanlar Öncelikle engelli memurda yaş sınırı yoktur bu seneki başvurma tarihini osym bürosuna sorabilirsin geçen sene bu zamanlarda başvurular olmuştu ihmal etmeden araştırın erkan medeni benim bir tanıdığım malulen emekliydi 2016 ekpps de atandı emekliliği iptal ettirdi 6 ay gecikmeli işe başladı sgk ya sormanız daha doğru bilgiye ulaşmanızı sağlar

Üst Alt