Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4857 sayılı iş Kanun'unda engelliler hakkında hükümler ve ayrımcılık yasağı

Engelli yada engelsiz fark etmiyor adalet hiç bir yerde kalmadığı için ( adalet kapısı rabbimde hiç bir zaman için kapanmaz) bende bir dernekte çalıştım tam 15 sene ve bu dernek işçinin dul yetimin hakkını arayan dernek ama derneğin kendisi zaten hak yiyen tam 5 yıl sigortamı yapmadılar ve bu dernekte iş kazası geçirdim görevli olarak gittiğim şehirler arası yolculukta trf kazası geçirdim sonuç ne iş kazasını bile bildirmediler ben bildirdim ceza yediler mi derseniz hiç ceza yemediler iş kazası aylığı bağlamamak için skg oranları düşürüyor adalet nerdeki ssk ya başvurdum hizmetlerim için ne çıktı hiç bir şey çıkmadı yazılanlar kağıt üstünde kalıyor o kadar

Evet bu dünyada adalet yok işkur hele hiç bir şey yapmıyor sadece şikayet ettiğinle kalıyorsun

Arkadaş benim bugünler de böyle birşey olabilir yerim değiştirildi hakarete ugradım ben de rahatsızlığım arttı 10 gün rapor aldım dönüşte ne olur bilmiyorum bu parayı nasıl alırım

Devlettede engelliyi calismazsa isten cikartiyorlarmi ben bizim donemden girip kosede oturan hic calismayan insanlar taniyom. Gerci ben bugune kadar devletin engelliyi mahdur edip isten attigini duymadim.

Üst Alt