Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5-15 ağustos tarihlerindeki EKPSS atamaları ne demek?

alpingo95

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu atamalar neye göre olacak birkaç yerde okudum tercih falan diyor , ösym 'yi aradığımda da o tarihte tercih yapacaksınız diyor... Ancak ösym sitesinde
ekpss/kura üsülü fln diyor o tarihte... ben lise mezunu olarak sınava girdim 1800. oldum 86 küsür puanla.. bu kura ne oluyor bu atamalardan biz yararlanmayacakmıyız ? yine mi kura üsülü ile girenler atanacak ? biz puanla , sınavla girenler ne olacak ? biz tercih yapacakmıyız ?

kardes tercihler başladımı ki ösym sana atama zamanını söylemiş sonra karambole getirip bu işi batırmasınlar

arkadaşım bildiğin tercih işlemi ya. Kılavuz yayınlanacak sende istediğin yerleri tercih yapacaksın. Hem sınava girenler için hem de kura usulü ile yerleşecekler için aynı
tarih o yüzden öyle yazmışlar. Son açlık grevinden sonra Faruk ÇELİK 15 gün daha gecikebileceğini söylemiş. Eğer gecikmez ise o tarihte tercihler var, bayramdan sonra da kılavuz çıkar.

Alp kardeş öncelikle teşekkürler bayadır bu tarihi araştırıyodum ama bulamıyodum bu kılavuz ve tercihler ösym sitesindenmi yapılacak biliyomusun şimdiden eyvallah

alpingo95;

Yok arkadaş cidden anlamıyorum hiçmi araştırmıyorsunuz hiçmi akıl fikir yok Ekpss / Kura tercihleri ne demek ? Ekpss sınavına giren ve Kuraya katılacak olanların tercihi demek biraz kafa yorun başka birşey yok.

böyle şeyler ıçın konu açmak yerıne bı arkadasınıza sorsanız daha mantıklı olmaz mı alpingo95 hem bizler için ıyı olur hemde sız boş yere eleştırmezsınız.

saltuk buğra;

Hocam bide memur olacaklar Allahın izniyle her yazıyı evrakı da böyle sorup soruştururlarsa sıkıntı.

Son düzenleme:
karargahx;

ondada haklısın hocam inşallah olurlar/oluruz memur :)... çoğu memur olduktan sonra bu siteyi unutur insanlarımız vefasız biraz

karargahx;

peki sence 5 Ağustosta kılavuz yayınlanır mı ? Tahmin yürütsen ?

Arkadaşlar Biraz Sakin Olalım Lütfen Bu Site Birbirimize Danışalım Bir şeyler Soralım Diye Bilgilendirme Amaçlı Kurulmuştur.Çok Fevri Davranıyoruz Birbirimize Karşı Hoşgörülü Olmalıyız. Olabilir Bilmeyebilir Yada İçinde Ukte Kalmıştır İçini Rahatlatıyordur Emin Olmak İstiyordur. Cevaplamak İsteyen Cevaplar İstemeyende Yazmaz. Lütfen Birbirimizin Kalbini Kırmayalım.

yerleştirme takviminde tarih hala değişmedi takip ettiğim kadarı ile bu süreç uzun bir süreç daha çok bekleyeceğiz. ben geçmiş yılların yerleştirme sonuçlarından tutun atanma hikayelerine kadar forumları takip ettim biraz. hangi kurum ne yapmış kim ne yazmış... anlayacağınız biz buralar da sürünmeye devammm. ama iiyiki varsınız dostlarr. sizlerle bu süreci mantıklı şekilde paylaşımlarla inşallah hayırlısı ile yaşayıp bitireceğiz. hazırlık olarak ne yapalım onu konuşmalıyız pek fikir üretemiyoruz sanki bence tabii.

slm arkadaşlar

ekpss tercih klavuzu ve tercihler başladımı acaba bilen varmı

Ne kadar dengesiz insanlar var.. Biz burada kafamızdaki soru işaretlerini gidermek için yazıyoruz. emin olmak istiyoruz.. dangalak dangalak yorum yapacağınıza ya adam gibi düzgün cevap verin yada hiç bişey yazmayın sizi zorla buraya getiren mi oldu ? kendi kendinize , kendinizi yükseklere koyuyorsunuz. Sizler gibi boş zamanımız yok gelip geyik yapacak kadar. Aklımızdaki soru işaretlerini giderelim diye açtım konuyu... konu açtımda size mi dokundu ceren ? saltuk ? karargah ?
Bu forumda Allah'a çok şükür doğru düzgün adamlar da var onlar cevaplar diye düşünerek açtım ancak sizden pek fırsat bulamamışlar... Bu arada benim memurluğumu vs eleştirmek size düşmez.. Siz kendinize bir bakın önce...

Alp kardeş öncelikle teşekkürler bayadır bu tarihi araştırıyodum ama bulamıyodum bu kılavuz ve tercihler ösym sitesindenmi yapılacak biliyomusun şimdiden eyvallah

Evet kardeşim işlemler ösym sitesinden olacak büyük ihtimalle

kardes tercihler başladımı ki ösym sana atama zamanını söylemiş sonra karambole getirip bu işi batırmasınlar

hocam atama değil o tarihlerde tercihler yapılacak onu söylediler

arkadaşım bildiğin tercih işlemi ya. Kılavuz yayınlanacak sende istediğin yerleri tercih yapacaksın. Hem sınava girenler için hem de kura usulü ile yerleşecekler için aynı
tarih o yüzden öyle yazmışlar. Son açlık grevinden sonra Faruk ÇELİK 15 gün daha gecikebileceğini söylemiş. Eğer gecikmez ise o tarihte tercihler var, bayramdan sonra da kılavuz çıkar.
gecikeceğini pek zannetmem

Arkadaşlar Biraz Sakin Olalım Lütfen Bu Site Birbirimize Danışalım Bir şeyler Soralım Diye Bilgilendirme Amaçlı Kurulmuştur.Çok Fevri Davranıyoruz Birbirimize Karşı Hoşgörülü Olmalıyız. Olabilir Bilmeyebilir Yada İçinde Ukte Kalmıştır İçini Rahatlatıyordur Emin Olmak İstiyordur. Cevaplamak İsteyen Cevaplar İstemeyende Yazmaz. Lütfen Birbirimizin Kalbini Kırmayalım.
Hocam bu kişilerin sırtı pek , anca burada boş boş millete laf atıp dururlar... bu yazıya bu tip yorum yapma maksatları nedir anlamıyorum... okuyan okur cevap veren verir size ne dimi ? onlara özel mı açtık sanki ?

yerleştirme takviminde tarih hala değişmedi takip ettiğim kadarı ile bu süreç uzun bir süreç daha çok bekleyeceğiz. ben geçmiş yılların yerleştirme sonuçlarından tutun atanma hikayelerine kadar forumları takip ettim biraz. hangi kurum ne yapmış kim ne yazmış... anlayacağınız biz buralar da sürünmeye devammm. ama iiyiki varsınız dostlarr. sizlerle bu süreci mantıklı şekilde paylaşımlarla inşallah hayırlısı ile yaşayıp bitireceğiz. hazırlık olarak ne yapalım onu konuşmalıyız pek fikir üretemiyoruz sanki bence tabii.
hocam bazı arkadaşlardan pek birşey beklemeyin kimseye hayırları dokunmaz şerleri dokunur medet ummayın.

ekpss tercih klavuzu ve tercihler başladımı acaba bilen varmı

5-15 ağustos tarihlerinde kılavuz ve tercih işlemleri başlamış olacak hocam

alpingo95;

Yok arkadaş cidden anlamıyorum hiçmi araştırmıyorsunuz hiçmi akıl fikir yok Ekpss / Kura tercihleri ne demek ? Ekpss sınavına giren ve Kuraya katılacak olanların tercihi demek biraz kafa yorun başka birşey yok.
md
Karargahx kardeşim bence de kura atması yapılıcak 5 - 15 ağustos arsında. Ama ösym telefonla görüşenlere ekpss tercihleri şeklinde söylüyormuş ben bunu anlamadım kafa mı buluyolar bunlar?

alpingo55 ;

hocam bana dokunan bişi yok 2 aydır forumda bas bas bağırılıyor tercihler şöyle yapılır şu tarih tahmin edilir vs (örnek vereyim adam cevap yazmış 3bin atama var diye )ya hiç bilmiyomus forumda hiç gezmemiş gibi hemde cevabın altına atama sayısı kaç diye tekrar yazıyor ya bi çık yukarı oku haksızmıyım senin yaptığında buna benzer bişi araştır bak hocam sora birisi cevap yazıyor bende anlamadım bu ne diye formda patlıyor gidiyor konu sonra düzelt düzelte bilirsen aynı meseleden 5 tane konu oluyor buda sonra millet yanlıs yönlendiriliyor herkes bişi diyo hocam bana ters gelen bu yoksa bişi dokunmadı yani selametle

saltuk buğra;

Araştıracak kadar vaktim olsa zaten araştırırım yoğun olduğum için direk net cevaplar alabileceğim yollara başvuruyorum... Merak ettiğim şeyleri konu açıyorum cevap alıyorum cevap verende oluyor yani alan razı veren razı sen niye bu kadar dert ediyosun bırak forumda noluyosa olsun tohumuna para mı saydın forumun ? isteyen istediğini yapsın buna karışmaya hakkın yok.. neyse

[h=2]Engelli Memur Tercih İşlemleri Ertelenmiştir[/h][FONT=HelveticaNeueLTPro57Condensed]04 Ağustos 2014 (Son Güncelleme : 04 Ağustos 2014)A+ | A-
[/FONT]

[FONT=HelveticaNeueLTPro57Condensed]
engelli390-200-04082014.jpg
[/FONT]

[FONT=HelveticaNeueLTPro57Condensed]Daha önce kamu kurumlarınca talepte bulunulan 3.138 adet kadro için engelli vatandaşlarımızın tercihlerinin 5-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca alınacağı duyurulmuştu.[/FONT]
[FONT=HelveticaNeueLTPro57Condensed]Engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda atama yapılacak kadro sayısının artırılması amacıyla ilgili kamu kurumları nezdinde yapılan çalışmalar neticesinde tercih işlemlerine başvurular ertelenmiş olup, yeni başvuru tarihleri bahse konu çalışmaların sonuçlanmasına müteakip ayrıca bildirilecektir.[/FONT]
[FONT=HelveticaNeueLTPro57Condensed]Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/FONT]

Kimseden çıt çıkmıyor ?????????????????

Arkadaşlar tercihler ertlelendi , editörler istifa etti , cumhurbaşkanlığı seçimi de bitti ( hayırlısıyla),
Kimseden çıt çıkmıyor? Kavgalar , tartışmalar yüzünden herkes gerildi birbirini suçladı olanlar oldu v.s.

Sanırım herkes uyku moduna geçti . Hemen unuttuk herşeyi...
Bakın , seçim sonrası hükümet değişecek ve herşey silbaştan olacak. Bakanlar değişecek , görüşmeler ne durumda olacak?
Acaba bunları hesap etmiyor mu kimse? Kadro vermek istemeyen kurumlar , yeni bakanlar nezninde bu süreci daha da uzatıcaklar mı , yoksa yeni icraat
kapsamında biran önce atamaları gerçekleştirecekler mi?

Şu torba yasa cıksında, hırsızlar birbirini aklasın ,sonrası Allah kerim.Bu memleketin suni gündemi eksik olmaz, bizler tartışmadan duramayız.

Zor bir Dönemden geçiyoruz. Umarım şu tercihler biran önce açıklanır ve arkadaşlar yerleşir.
Beklemek insanı geriyor. Özellikle sürekli birşeyler öne sürülerek bekletilmek zor bir süreç.
Niye ekps ye girenler bu kadar bekletilliyor gerçekten anlamıyorum.

Neyse hakkımızda hayırlısı olsun... BUndan sonraki sürek inş bizim için biraz daha hızlanır...

arkadaşlar kura tercihi ne zaman ! seçim dediler oda BİTTİ ! eee bizleri sallamaya ve umutlarımızla oynamaya devammı edecekler !?

Devlet personel başkanı 15 gün erteleme dediydi yanlış hatırlamıyorsam buna mütemadiyen 20 sinde başlaması gerek ay sonuna kadar sürmesi gerek gerçi oda yalandır nede olsa yalancılar yönetiyo ülkeyi

arkadaslar ekpss den 92 puan aldım sıralamam 407. Anadolu lisesi mezunuym atanma şansım varmı acaba ???

bu tür sorular baydı artık dalgamı geçiyosun 92 puanla atanmayıpta 100 puanla mı atanacaksın

aday24;

bence yok o puanla bir yere giremezsin almazlar seni niyemi dersen atama yok 2 sene doldu yeniden sınava gireceksin ondan sonra bu sınav boşa yapılmıştı söylemeyi unutmuşlar boşa aldın sen o puanı :)

Sınav takvimini iyi takip etmemiz gerek arkadaşında dediği gibi bu ayın 20sinde yapılma olasılığı çok yüksek , ve son birkaç gün kala açıklarlar gören görür yapar göremeyen kalır o yüzden karambole gelmeyelim dikkatlice takip edelim burada da bilgilendirsin haberdar olanlar

Üst Alt