Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 aydır evde bakım hizmeti başvurumuzda bir gelişme olmadı..?

aliercan4

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
21 Aralık 2009 Güncel: Bugün eve heyet geldi ve her şey olumlu geçti (bkz: Bu başlığın 50. mesajı)

sayın oturan boğa abim ben ve eşim özürlü maaşı alıyoruz. ikimizde özürlüyüz. ama ben ağır özürlüyüm
bakım aylığı için annemi gösterdik .bizimle yaşıyor. özür oranım %84. "ağır özürlü: evet" damgalı rapor vedik

5 ay oldu teslim ettik heyet gelecekmiş. sizce sonuç olumlu olur mu?

cevap yazsan sevinirim umut ver abi bana saygılarımla

Alicim, bence bugünlerde bir gelişme olur. Erzincan küçük bir yer, aslında bu kadar bile uzamaması gerekirdi.
Bence başvuru yaptığınız shçek'na gidip durumu sorun. Eğer bir yanıt vermezlerse, o zaman BİMER'e yazar sorarız...

abi ben adanadayım erzincan değil demek istediğim gelecek heyet banada diiyecekmi bukadar ağır özürlüysen nasıl çocuğun var sence bizim bakım işi olurmu

abi seni çok sevdim inan benim durumumu genel olarak değerlendirseydin daha iyi olurdu lütfen abi umut varmı benim umuda ihtiyacım var kurban bu son abi lütfen cevap

Sana maaş vermeyen ölsün be! :)

Gelir koşulları uygunsa, hiç bir sorun yaşamazsınız...

hangi koşula bakıyorlar bülent ağbi hastalığımamı yoksa evdeki eşyalaramı niye çok kısa yazıyon abi lütfen uzun uzun yaz

Bakıma muhtaçlık düzeyinde sakat olup olmadığına bakıyorlar: Bu adam yalnız başına evde kalabilir mi, yemek hazırlayabilir mi, banyo-tuvalet-traş gibi konuları yalnız başına halledebilir mi, merdiven inebilir mi vs.vs. Ayrıca, hanede kişi başına düşen gelir 330 tl olan biri için ev çok lüks mü diye bakarlar. "Ulan ben ayda 2 bin lira alıyorum, benim evimde yok bu plazma, bu adam nerden almış bunu, kapısında da Mercedes var!" dememeleri lazım mesela.

abi çok saol ellerinden öpüyorum umarım seni sıkmadım herşey gönlünce olsun

Yok yok, neden sıkasın. Bu platform bunun için var. Her şey senin de gönlüne göre olsun...

abi eve kontrole gelen heyet çokmu acımasız arkadaşlar heyet diyo başka bişeydemiyo yani heyetten geçmek hastane heyetinden dahamı zor bana heyette ne yapacağımı nasıl konuşacağımı söylermisin saygılar

Şans... Eve gelecek olanlar insan evladı mı olacak yoksa yumurtadan çıkan birileri mi olacak bilemeyiz. Şimdiden düşünüp kafayı yeme.

peki yumurtadan çıkanlar gelirse işim allaha kalıyor ondan sonra hiç uumut kalmıyomu yani itiraz etme yada tekrar heyet raporu valla buda olmasa intihar beni kurtarır evde açız ve ben bu halimle ne yapacam bilmiyom abi

İtiraz hakkın her zaman var tabii. Merak etme, intihardan önce bir çıkış yolu buluruz... :)

abi keşke herkes senin gibi iyi niyetli hoşgörülü umutlu olsa saygılar

ama beni unuıtma abi inan bunalımdayım bana yardım et en sevdiğim şey umut onu kaybetme istemiyom

arkadaşım anladıgım kadarıyla evde sen eşin annen ve cocuklar var. yanı en az 4 kişisiniz.

hıç maaşlı çalışan yokmu, ?

yoksa her halukarda maaş alırsınız?

5 ay dıye sormuşsun genelde her şehırde bu cıvarda sürüyor işlemler, yakında gelırler. annen kaç yaşında bılmıyorum ama, heyet 2 kişinin bakımını yapabılecek mı dıye ona dıkkat eder, haberın olsun.

abi annem 51 yaşında ama annem sadece bana bakacak eşim özürlü ama ağır değil o kendi ihtiyacını gideriyo.
eve özürlü maaşından başka kuruş girmiyo 3 ayda bir oda

ya benim bir arkadaşım dediki heyet sorar bu kadar çok sakatsan nasıl çocuğun oldu diye o kafamı kurcalıyo bide heyetten çok korkuyom çok alaycı davranıyolarmış ne yapmam lazım abi

----------

raporum %84 ağır özürlü evet damgalı

çocukla ne alakası var, o ayrı 1 konu
heyetten cekınmene de gerek yok, onlar alışık bu işlere, işileri bu zaten, ihtiyaç sahıbı ıle olmayanı ayırırlar, ona göre davranırlar.

çocukla alakası yok kardeşim. sen alırsın kendi ihtiyaçlarını kendin gideremiyorsan tamamdır zaten. çocukları karıştırma. eve ortalama giren maaş 330x4=1320 aylık eve giren para bu miktarı geçmiyodur sanırım sadece 2022 maaşı demişsin o yüzden bir sorun olmaz kalbini rahat tut

slm oturanboğa abi nasılsın sence benim işim olurmu cevap yaz

Ooo, Ali senin senin işin olur diyorum... Yaslan arkana...

abi valla seni seviyom
heyet geldiği zaman nne yapim abi sence bide annem türkçe bilmiyo sorun olurmu

Ali, her gün yüzlerce başlık okuyor ve olabildiğince yanıt vermeye çalışıyorum. Forumda olduğum zamanlar pat diye senin mesajını görüp yanıt vermem mümkün değil... Sen sorunu yaz, bilen biri illa ki yanıt verir..

Annenin Türkçe bilmemesi sorun olmaz. Gelenler sorun ederse, annenin dilini öğrensin gelsinler. Sen dert etme bunu, onlar etsin...

ya abi valla insan senle konuştuğunda cesaretli oluyo
arkadaşlar bilgisi olan herkes mesajlarıma yorum yapsın lütfen beni umutlandırın

mustafa toprak kardeşim özelikle sen çok bilgilisin yorumlarını bekliyom

gelen heyet bakıcıya ne soruyor abi bide benim bilgisayar var sorun olurmu

raporum%84 ağırözürlü evet damgalı eşimde sakat çovcuk 19 aylık bakıcımız annem

Ali, bekleyip sonucu görmekten başka yapabileceğin bir şey yok. Merak etme, her şey olumlu sonuçlanacaktır.

aliercan4 kardeş

Sen Adana'nın hangi mahallesinde ikamet ediyorsun?

Üst Alt