Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 aydır evde bakım hizmeti başvurumuzda bir gelişme olmadı..?

selam Ali Ercan,bende %92 özürlüyü ve evliyim,bize incelemeye gelen heyetekiler utanmadan özürlü olduğum halde niye evlendiğimi sorabilecek kadar saygısız ve terbiyesiz olabiliyolar bazen.çoçuğun için birşey derseler çekinme var aqğzlarının payını.onu sorgulamak için orda bulunmuyor onlar.

sayın oturan boğa abim ben ve eşim özürlü maaşı alıyoruz. ikimizde özürlüyüz. ama ben ağır özürlüyüm
bakım aylığı için annemi gösterdik .bizimle yaşıyor. özür oranım %84. "ağır özürlü: evet" damgalı rapor vedik

5 ay oldu teslim ettik heyet gelecekmiş. sizce sonuç olumlu olur mu?

cevap yazsan sevinirim umut ver abi bana saygılarımla

aliercan4 sen bülent abiyi bu gidişle katil edeceksin söyleyim.adam hayatında senin gibi panik atak birini görmemiştir bütün yazdıklarını gülümseyerek okudum.bana özelden mesaj attın onada cvp yazdım merak etme yüzde 99 alırsın.

slm

arkadaşlar benim yazdıklarımı okuyun lütfen hala heyet gelmedi ne yapim lütfen birileri bana yol göstersin konuyu herkes biliyor valla bunalıa girmişim intahar edecem

Arkadaş ne intiharı ooooo biraz sabır biz babaannem için müracaat ettik 1 yıl sonraya gün verdiler..
Beklemekten başka çaren yok sen git kendine bir işgale bul...

Merhaba Aliercan benim kıskardesimde heyeti 9 ay bekledi ve sonunda geldiler apartman kapısında kac cft ayakkabı var eletrikli butun eşyaları inçelediler 2 senelik evli oldugundan mobilyalarıda yeni bunları nasıl aldınız diye sordular buzdolabına balkonlara kadar baktılar keşke eşyalar olmasa idide ben saglıklı olsaidim dedi kardeşim kıskardesimin eşide işiz bir cocukları var ama cocugu sorun etmediler biz bunları yasadık bilgin olsun ; sonuc 2 ay sonra maas baglandı hayırlısı ile sende inş muradına eresin sevgiler

saol qnurq kardeş bilgilerin için ilker abi valla kardeşimin düğünü oldu ne ben ne annem gidemedik taziyemiz var gidemiyoruz hapiste gibiyiz inşallah bu emeğimizi bülent abininde dediği gibi yumurtadan çıkmış biri heyette çıkıpta yazık etmez hepinize selamlar tek desteğim cesaretim sizsiniz beni yalnız bırakmayın

syn aliercan bey bende adanadayım evrakları teslim ettiğiniz yer şükrü tülay yetiştirme yurdu sanırım.322 2248474 bu yurdun tel.nu oradan sorabilirsin.ama bana 7-8 ay gibi bir beklemeden sonra gelmişlerdi.bilginiz olsun.sizinkide o kadar sürer sanıyorum.inşallah daha erken olur.

sayın oturan boğa abim ben ve eşim özürlü maaşı alıyoruz. ikimizde özürlüyüz. ama ben ağır özürlüyüm
bakım aylığı için annemi gösterdik .bizimle yaşıyor. özür oranım %84. "ağır özürlü: evet" damgalı rapor vedik

5 ay oldu teslim ettik heyet gelecekmiş. sizce sonuç olumlu olur mu?

cevap yazsan sevinirim umut ver abi bana saygılarımla

yıkıldık

slm arkadaşlar belki çoğunuz forumda yazdıklarımı okumuşsunuz 8 aydır evde bakım için heyet bekledik ve heyet bbu hafta geldi ama ben evde değildim rehabilitasyon fizik için okuldaydım eve geldim annem eşim ağlıyordu gelen heyet bağırmış demişki bizi hasta ilgilendirir tutanak tutmuşlar gitmişler shçek na gittik yapabileceğimiz bişey yok dediler tekrar beklemelisin dediler bilmiyom arkadaşlar ne yapim valla bunalımdayım

sevgili kardeşim öncelikle kendini üzme yapacan tek şey sosyal hizmetlere durumunu izah eden bir dilekçe yaz netten yolla e.posta adreslerine aynı şey banada olmuştu ve durumumu anlatmıştım sürekli kontrol alltında olmam gerektigini ve bazı günler hastanede olmam gerektigini yazmıştım bir an önce tekrar adresime gelmelerini rica etmiştim ve 15 gün içersinde gelmişlerdi allah kolaylık versin

Üzüldüm gerçekten,ama yılmak yok yapman gereken tekrar gelmelerini sağlamak için ne gerekiyorsa onu yapman...

ali adamları kaçırdın şimdi yapacak şey bir dilekçe yaz hangi günlerde rehabilitasyon okulunda olduğunu belirt ve yeniden gelmelerini iste korkma bu defa uzun sürmez benim başımada bakıcı değişme olayında geçmişti 10 gün sürmedi geldiler

Aliercan4 benimde 9 ay oldu 2 kere heyet geldi halada bekliyorum fazla kafana takma olacaksa olur zaten kimse engelleyemez sabır edecez hepimiz.

sağolun arkadaşlaar valla yazdıklarınız beni cesaretlendirdi sizde olmasanız hepinizi seviyorum

sabır iyi şey de kardeŞ her geçen ay hak kayıbı oluyor hiç olmasa gelip kontrol ettikten sonra aylık birikmeye başlasa bazen 3ay sürüyor bazen senin gibi 9 ay aradaki 6 aylık neden ziyan olsun Allah kolaylık versin

lütfen bilen arkadaşlar

slm arkadaşlar 8 aydır heyet bekliyoduk evde bakım için geçen hafta geldiler ben fizik tedavide olduğum için kaçırdım şimdi
shçek nu tlfonla aradık tekrar nezaman gelecekler diye dediki dosyan komisyonda arkadaşlar sizce komisyonla heyet aynı şeymi yoksa ayrıayrı şeylermi lütfen bilgisi olanlar payylaşsın ve ne yapmak lazım yoksa dosyam kaybolur

Komisyon, sosyal hizmetlerde, heyetin görevlerini belirler, hangi tarihte kimlere gidileceğini belirler, heyet de o yol haritasına göre hareket eder.
Sana yeniden geleceklerdir kısa sürede. Bence en çok 2 haftada gelirler.

arkadaşlar müjde kurtuldum

arkadaşlar sonunda heyet geldi çok olumlu geçti bence banka hesabı istediler 2 adet fotoğraf sgk maaş bodromuzu sizce tamammıdır

Hayırlı olsun inşallah herşey tıkırında gider. çok sevindim kardeşim :)

Hadi hayırlı olsun Ali. Bundan sonra tek yapman gereken aylığın banka hesabınıza yatmasını beklemek. Bu süre 2 ayı bulur genelde...

Gözün aydın Adanalı hemşo valla çok sevindim hayırlı uğurlu olsun...

saolun teşekürler arkadaşlar allah tüm bekliyenlerin yardımcısı olsun

sevgili hemşerim hayırlı olsun daha sonra görüşmek dileğiyle esen kal dostum.

slm arkadaşlar bbugun annem shçek na banka hesap numarasını verdi ona bir kağıt vermişler tamamdır yani 2 aya kadar maaş yatar demişler verdikleri kağıtta heyettekilerin imzaları var bu kağıdı saklayın demişler kontrole geldiğimizde gösterecen demişler
bizim işimiz tamamdır yani darısı tümbekliyen arkadaşlara

gözün aydın aliercan sonunda muradına erdin allah parayıda alıp yeme nasip etsin

fotograf da nedir

gözününüz aydın bu dosya da böyle mutlu sonla kapandı :)

Eve ve eşyalara niçin bakıyorlar anlamıyorum. Örneğin biz evimizi yaptırırken durumumuz iyiydi. Dublex ev, o zamanlar maaş talabimiz olmadı. Daha sonra maddi sıkıntılar başladı. Şimdi eve bakınca durumumuzu iyi görecekler.Bana çok saçma geliyor bu mesele. Ne alaka yani, maddi sıkıntılar başlayınca eşyalarımızı satılığa mı çıkaracaktık:mad: Sonra, eşyaların yeni alınmadığı belli.

Üst Alt