Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 bin engelli kadrosuna 35 bin kişi başvurmuş

Ben dün başvuru yaptım. Allah inandırsın acaip bir sıra vardı 250 kişi kadar ve içlerinden 40-50'si normal engelli geri kalan eften püften gibiydi (haksızlık etmek istemem ama). Ellerindeki raporlar 15-20 senelik sararmış solmuş tutsan raporu elinde kalacak :(. Ona bile tamam diyorlar. Bende 12. ayın 2009 tarihli raporuyla gittim. Şimdi bu nasıl olacak anlamıyorum. İşimiz oldukça zorlanacak bu gidişle :(

Kullanıcıadıyok;
Böyle diyorsunuz da arkadaşlara hak vermemek elde değil ben kendi gözlerimle gördüm kaç kez hatta girdiğim sınavın birinde sordum bile bi tanesine. Sizin neyiniz var diye. 6 aylıkken mi ne kalça çıkığından ameliyat olmuş da doktora o günkü filmleri falan göstermiş yüzde 40-45 rapor almışmış. öyle sinirlenmiştim ki siz böyle bişey görmediniz demekki arkadaşlara sitem ediyorsunuz. bizim gerçekten engelli olanlara lafımız yok ki bizi ve bizim haklarımızı suistimal edenlere ....

Bence herkes dersini çalışmalı bilgisini ölçmeli kendini iyi hazırlamalı ve tedbir sizden takdir allah'tan. Kısmet ise olur. Canınızı sıkmayın

kaç kişi başvurduğuna takılmayın . çalışın ve elinizden gelenin en iyisini yapın. kısmetse olur

kaynak neresi arkadaşım? memurlar nette birisi 35000 olacakmış demiş sen onu kaynak göstermiyorsun değilmi?

loveriver o durum adamı olan için her zaman için gerçerli olan bir durumdur. Maalesef dün olduysa bugün de olan bir durumdur. Burada sistemi sorgulayın. Bunu sadece 2006 öncesi raporlar için kullanmak kimsenin haddine değildir. Herkes kendi yazdıklarına dikkat etsin bence. Bu polemiği kendine güvenemeyen insanlar çıkarıp kendince bazı insaları bertaraf etmek için çıkarıyorlar. Ama değim gibi kendi ayaklarına sıktıklarının farkında değiller henüz. Çalışan kazanır, başvuru sayısının az olması ile size direkt memurluk hediye edileceğini beklemesin kimse.

arkadaşlar öyle bi konuşuyo ki sanırsınız 2006 dan sonra hiç sahte rapor falan olmamış sonrası gerçek özürlü öncesi değil daha geçen hafta mersinde yakalanmadımı sahte rapor çetesi allah bilir kaç kişiye aldılar

ilker;

Bu demek oluyor ki bir ayağı olmayan faydalanamayacak
peki biz ne olacağız ,biliyorsunuz oranlar düşürüldü
bu bize haksızlık değil mi

Yeni rapor istesinler demek ne kadar kolay,bu yaşa kadar ayağım yoktu özürlüydüm sonra yine ayağım yok ama özürsüzüm yani hiçbirhaktan yararlanamıcam
bu adil mi?
ne değişti?ben farketmeden ayağım falan mı oluştu haberim yok

ilker;

mail atılmadan ziyade doktorlar işlerini gerektiği gibi yapsalar ortada sorun kalmaz
bırakın hiç bakmadan raporu yazanlar var ,bunu birebir yaşadım yani

ben bastırıp eski raporumla gireceğim arkadaş varsın engellesinler. hakkımı sonuna kadar ararım. en kral doktor gelsin muayene etsin aksini söyleyecek adam bulamam ben. gerekirse cumhurbaşkanına çıkarım hakkımı ararım. ne demek 2006 öncesi sahteymiş. sahte alan Allahından bulsun. sahte engelliler bir gün mutlaka gerçek engelli olur o zaman görürler engelli olmak nasılmış diye.

35 bin bana biraz abartı gibi geldi ama öyleyse bile olsun çalışan kazansın :)

birbirimizle tartışmaya grmeye hiç gerek yok sadece birbirimizi yıpratırız..ben sonuna kadar hakkımı arıycam eski rporum %40 şimid %8 aldım işlettimedim eskisiyle başvurdum yok öyle yağma.2006 yönetmeliğinin geçici 1 maddesinin kadlrılması için hukuk yoluyla hakkmı arıycam.sizin de sıkıntınız 2006 yöentemliğiyse siz de dava açın bu yöenetmelik kaldıılsın..ama böyle bir yöenetmelik varsa da buna göre alınan raporlar geçerli olmalı.madem uymuycaktın yönetmeliğe ne anlamı var o zman.kaldırın kardeşim.

35bin değil 25bin bile olmadı daha yalan haber

Ben başvurdum gerisi beni bağlamaz çalışıyorum ve torpil olmazsa atanacağıma eminim, herkes böyle düşünürse önünüzdekilere değil arkanızda bıraktıklarınıza bakarsınız, kolay gelsin:)

Arkadaşlar ben 2002 de Özürlü raporumu aldım şimdi benim başvurmammı lazım, siz haksızlık yapıyorsunuz, şu an özürlü rapor alan çok

Arkadaslar istanbuldan toplam Meb sınavı için kaç basvuru yapılmış bilen var mı?

Bu kadar lise,önlisans ve yükseklisans başvurusu varsa biz ilköğretim mezunları hizmetli yada beden işçisi olarak devlet kadrosunda çalışmamız zor

metin mert kardeşimiz çok doğru demiş dişi ağrıyan rapor almış galiba :) işimiz git gide zorlaşıo allah herkese kolaylık versin sabır versin

Üst Alt