Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıldır psikiyatriye gitmiyorum. OKB teşhisim iptal olur mu?

Konular
22
Reaksiyonlar
192
Bu daha önce aldığım OKB tanısını siler mi ?
Kaç sene piskiyatriye gitmeyince iyileşmiş gözükürüz.

Özel hastahaneden temiz aklı başında raporu al.Devlete gidersin bir süpriz yaparlar uğraştığına değmez.
Yatış miktarın 1-2 tane ise ilaçla 3-5 sene tedavi görünce bıraktırabiliyorlar.

En son yatışlarım 16_17 sene önce idi. 2 kez. 5 senedir doktora gitmiyorum . İlaçta içmiyorum.

@Artı_Noksan, Ben üç kez yattım...Dört sene bekle dediler bekledim bıraktırmadılar.Özel yatışı göremiyorlar ben ifade ettim 3 kez diye.Yatış fazla bırakamazsın dediler.Ne ayrıntısı varsa artık.

Ben ilk 2006 idi galiba başladım ilaç tedavisine o zamanöar lise yeni bitmişti diye hatırlıyorum. 2012 ye kadar felan tedavi düzenli idi . Daha sonra pek gitmeidm. Faydasını görmediğim için ama buna rağmen 2020 de engeli raporu için başvurdum rapor öncesi de 5,6 ay kadar düzenli gittim. aldım sürekli 100 e 40 puan verdi hastane. Geçmiş yatış epikriz vs götürdümdü. İlaçlardan pek fayda göremiyorum. İçmekte istemiyorum. Raporda nie aldıysak bir işe de yaramıyor. Yani ilaç içmiyorım içmeyife düşünmüuorum. Sadece artık şu piskiyatri damgası kalksın yeter. Ne ilaçlı ne ilaçsız bir düzenim yok.

@Artı_Noksan, Kazanılan bir hak gibi ama denetlemeleri olduğundan kanunda detayı var.Bu yüzden şu noktada dolandırıcısın diyebilirler.

Neden dolandırıcı , ne alaka? İlaç fayda etmiyor ne yapım? . Doktor ömür boyu ilaç içeceksin dedi. Faydasını görmedim seyi neden içim.

Son düzenleme:
Üst Alt