Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılı dolmuş aracın sağlama satışı hakkındaki sorunlar..?

Konular
31
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar

yaklaşık 1.5 yıl önce engelli bir arkadaştan 34 plakalı araç aldım alırkende nakil vasıtalar vergi dairesi engelliden engelliye satış yapılacağı için izin alınması istendi arkadaşım ist gidip benim raporum ve h sınıfı ehliyetimle birlikte bu izni aldı aracı üzerime aldım
2008 yılı alınan araç 5 yılı doldurdu
bugün emniyete gittim NVVD hak mahrumiyeti var dedi

şimdi ben Ordu merkezde yaşıyorum ist gitmemmi gerekiyor 5 yılı dolduğuna dair gerekli izin kağıtını almak için bunun başka bir yolu yok mudur...

Bu izni altıktan sonrada bilmem aparat projesidir aparatın söküm faturasıdır vs vs ıvırı zıvırı var..

İnanın insanı canından bezdiriyorlar.

vala o konu hakkında bıılgım yokta 5 yıl dolmadan ötv borcunu odedım aracı sattım hakım paraya el kodu sogudum bu ıslerden beles deseler daha gıdıpte engellı aracı almam

Girmeye gerek yok, Naklihane'den faksla talep edilebiliyor...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt