Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

50 yaş sonrası 1+1 ev mi özel huzurevi mi tercih edilmeli?

@sokr@t, ben de Annem ve babamla birlikte yaşıyorum İkisi de 70 yaşına geldi.

:( Onları kaybedersem ileride tek başıma ne yaparım ? diye çok düşünüyorum. Bu bende büyük bir kaygıya yol açıyor.

@Descartes, kardeşim var bir tane evli annem vefat etse bende yalnızım evde satılır senin kardeşin var mı ?

@sokr@t, evet 1989 'lu erkek kardeşim var. Litvanya'da işletme okudu. Oradan İrlanda'ya geçti google'da çalışıyor.

Farklı ülkelerde yaşadığımız için tek kalırsam ona yakın olma gibi bir durumum yok ama maddi sıkıntım olsa bana her zaman destek verir.

@sokr@t, :) evet durumu epey iyi . Nazar değmesin de Avrupa'da neredeyse gezmediği ülke kalmadı Kanarya adalarına bile gitti

İrlanda'da tanıştığı bir Türk kızıyla evlendi. Oturum izni de aldı. Kendine güzel bir hayat kurdu

@Descartes, vay arkadaş, bizimkiler kardeş değil düşman. :D
Benimkilerde asagilik kompleksi var sanirim, vasatin alti insanlar basari olarak, uste cikmak, parlamak icin de beni asagiliyorlar. :D Kiskandimm çok. 🤣

@sokr@t 50 yasindan sonra saglikliysan, her isini yapabiliyorsan huzurevinde napican? 1+1'de keyfine bak.

Bir youtube sayfası var. Şehirden köy hayatına göçenlere konuk olarak gidip, youtube da video üretiyor. Köyde küçük bir arsa alıp uğraş edinebilirsiniz. Köyde harcama minimum seviyede oluyor. Domates, biber, patlıcan vs yetiştirirsiniz.

Üst Alt