Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

500 Engelli Öğretmen Ataması | 22 Ocak 2019

Toromanss

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar slm. İl ve brans bazli kontejyanlara nerden bakiyoruz? Bilenler paylasabilir mi?

https://personel.meb.gov.tr/www/201...en-alimi-alan-ve-kontenjan-listesi/icerik/906

Kontenjan listesi için buraya tıklayabilirsiniz

Kontenjanlar açıklanmış. Hepimiz için hayırlı olsun.
Benim bölüm din kültürü ve ahlak bilgisi 9 kontenjan verilmiş. Nasıl belirleniyor bu kontenjanlar anlamış değilim.
Eğitim fakültesi mezunu olarak branş bazında sıralamam 25 fakat. İlahiyatı ekleyince yine anlamsızca 99 oluyor.
Vardır bir hayır diyorum. Rabbim en kısa zamanda mesleğimizi yapmayı hepimize nasip etsin İnşallah.

2019 Sınıf Öğretmenliği Kaç İle Kapatır

Arkadaşlar herkese şimdiden hayırlı olsun. Sınıf öğretmenliği en son 76.04 ile kapattı. Sizce bu atamada kaç ile kapatır? Tahmininiz nedir?

fen bilgisi öğretmenliğinden 11 kişi alıyor ilk atamada 39 kişi almıştı benim sıralamam 40 sizce şansım nedir?

Mütevekkilim

hocam bu sıralamayı nereden görebiliriz? Ben de coğrafya öğretmenleri arasında kaçıncı sırada olduğumu öğrenmek istiyorum lâkin bu bilgiye nereden ulaşabilirim bilmiyorum.

Mütevekkilim

Hocam ÖSYM sitesinde EKPSS ile alakalı sonuç ekranında genel bir sıralama var lâkin branş bazında sıralamayla alakalı bir bilgi bulamadım. Eğer normal KPSS gibi Coğrafya öğretmenleri arasında bu sıradasınız, işin içine coğrafyacılar da girdiği zaman sıralamanız şu şeklinde bir açıklama yapılıyor ise bunun bağlantısını paylaşmanızı rica edeceğim.

Arkadaşlar bu atamalar yılda kaç kere oluyor ve ne zamanlarda? formasyonum haziranda bitecek aynı zamanda mezun olacağım :(

pskseda bu sene daha alım olmayabilir hiç belli olmuyor.2020 ekpss ye hazırlanın nolur nolmaz?

Ben de iletişimciyim halkla ilişkileri tercih etcem bizden çok yok. Erdal diye arkadaş vardı o atandı en son.

Hocam Erdal arkadaşınız gazetecilik öğretmeni olarak mi atandı puanı kaçtı biliyor musunuz boş yere umut etmeyelim

falatbar
Hocam kaç puan ile atandı bilginiz var mı

falatbar

Evet Hocam yoktu ben geçen yıldan mi diye merak ettim o kadar yazıyorum şuana kadar bizden yazan kimse yok olsa merak ederdi diye düşünüyorum

Beden eğitimi ögretmenliginden atanan varsa bana yardmcı olabilirmi? Yaşım 22 daha yardımcı olurmusunuz cıkmazdayım

Arkadaşlar atatürkçü düşünce derneğinde bir dönem üyeliğim vardı.atamadan sonra güvenlik soruşturmasına takılır mıyım bu yüzden?

Üst Alt