Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

500 Engelli Öğretmen Ataması | 22 Ocak 2019

merhabalar , lise matematik whatsapp grubuna eklenmek isteyenler numarasını yazarsa ekletebilirim grup yöneticisini tanıyorum.

Muhasebe ve finansman öğretmenliği tercih edecek olan var mi peki ?

Arkadaşlar atandıktan sonra MEM çalışacağımız okulu nasıl belirliyor?Biz mi tercih yapıyoruz?

kbenly

Bende merak ediyorum hocam biz nokta okul tayin olmuyoruz tercih ederken memleket tercihi var bu durumda aranızdaki evrakları nereye vereceğiz okul belli değil

Hocam merhaba atandığınız İlin Milli Eğitim Müdürlüğü ildeki bir okula yerleştiriyor sizi. Evraklarınızı sonuçlar açıklandıktan sonra atandığınız İlin Milli Eğitim Müdürlüğüne elden teslim edeceksiniz. Daha sonra güvenlik soruşturması süreci var. Süreç bitiminde okulunuzu belirleyip başlatacaklar. Sonuçlar açıklandıktan sonra adresinize tebligat gelmesini beklemeyin. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün web sayfasında istenen evraklar yayınlanıyor.

Rica ederim sormak istediğiniz başka soru olursa bilgim dahilinde cevaplayabilirim.

bekirclskn

Hocam atannca isteniler evraklardan öğretmen olabilir raporu nasıl alınıyor bilgi verebilir misiniz benim raporunda istihdam işaretli değil sorun olur mu

durulmayan bi kafa

Hocam istihdam kısmının işaretli olup olmamasında sıkıntı çıkarırlar mı onu bilmiyorum. Öğretmen olabilir raporu için rapor vermeye yetkili hastanenin sağlık kuruluna başvuruyorsunuz. Randevu almanıza gerek yok aynı gün içinde veriyorlar raporu. 6 hekimlik durum bildirir raporu diye geçiyor herhalde. Geçen sene bazı arkadaşlardan 200 tl rapor parası istemişler sakın ücret vermeyin itiraz edin.

Saat kaç gibi açıklanır acaba yarın :) @bekirclskn hocam aday öğretmenlik süreci hakkında biraz bilgi verir misiniz? Adaylık bitmeden tayin isteyemiyor muyuz?

Saat kaç gibi açıklanır acaba yarın :) @bekirclskn hocam aday öğretmenlik süreci hakkında biraz bilgi verir misiniz? Adaylık bitmeden tayin isteyemiyor muyuz?

Hocam geçen yıl ağustostaki atamalar öğlen 12 - 12.30 arası açıklandıydı. Diğer sorularınız hakkında bilgim yok malesef :( yanlış yönlendirmeyim.

Hala açıklanmadı belkide yarin açıklanır

Her branşta alim sayisi arttırılmıştır inşallah

+250 çok iyi oldu bizim için

yeniden tercih olmayacağına göre bu her branştan yüzde elli kontenjan artırımı anlamına mı geliyor daha önce karşılaşan var mı. sonuçta başka branşlardan alım da olmayacak sanırım çünkü yeniden başvuramıyoruz fakat şehir tercihi de artmıyon. bilen varsa bilgisini paylaşabilir mi

Bu ne menem bir iştir.

Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler…

Senelerdir öyle yada böyle her birimiz onlarca sıkıntı çekiyoruz. Zaten 1 avuç insanınız. Geçen senelerde bir çok atama yaptılar. 750 bile çok az. İnşallah hepimizi atarlar. Öğrencilerimize kavuşur mesleğimizi yaparız. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eylesin

73 branştan öğretmen alimi vardı. +250 dağılımı nasıl olur Allah bilir ama sınıf öğretmeni , felsefe , matematik bunlara daha fazla kontenjan verilmiştir

hayır siz ile atandıktan sonra milli eğitime evrak verince açık olan okullar söyleniyor sizde sıralama yapıyorsunuz onlar bunlardan birini secip vali onayına sunduktan sonra vali imzayı atar ve su surede g sorusturması devam eder her şey bitince gelin kararnameniz çıktı okula gidin diyorlar

bekirclskn

istihdam işaretli veya değil önemli değil benımde işaretli değildi son atamada atandım sorun çıkmaz

durulmayan bi kafa

hayır siz ile atandıktan sonra milli eğitime evrak verince açık olan okullar söyleniyor sizde sıralama yapıyorsunuz onlar bunlardan birini secip vali onayına sunduktan sonra vali imzayı atar ve su surede g sorusturması devam eder her şey bitince gelin kararnameniz çıktı okula gidin diyorlar

bekirclskn

ben devlet hastanesine gidip başvurdum öğrt olabilir diye ilk kurul toplantısına girdim ve aldım para vermedim ucretsiz.

Arkadaşlar merhaba. 2020'de de engelli öğretmen ataması olacak mı? Birde biz ekpss ile beraber ÖABT - ALAN BİLGİSİ SINAVI - MÜLAKAT Gibi Sınavlara giriyordu yoksa sadece ekpss sınavını girip tercihini yapıp atanıyor mu?

Sadece e kpss sınavına giriyoruz ona gore tercih yapıyoruz

2020 de de öğretmen atamadı olur tabi kii 2018 e kpss in 2. Öğretmen ataması bu hatta. 3.su bile olacak 2020 yilina kadar

Arkadaşlar, geçmiş yılların öğretmen atamalarının taban puanlarına ulaşamıyorum? Bu puanlar, bizlere sunulmuyor mu yoksa ben mi bulamıyorum?

Siz bulamamışsınız 2018/1 ekpss öğretmen taban puanları yazın google illaki çıkar

Veya 2017 fark etmez

2018 yılında yapılan ekpss ye kaç öğretmen adayı katıldı.Nereden görebiliriz.

@Byrmm daha öncesinde de yazdım, siz söylediniz diye bir daha yazdım fakat öğretmen taban puanları yok, sadece memur atamalarının taban puanları var. Eğer ulaştıysanız, lütfen link paylaşır mısınız?

@Fatmakuşdoğan lisans sınavına giren aday sayısını öğrenebilirsiniz fakat öğretmen adayına ulaşabileceğinizi sanmıyorum. Bu konuda size şunu önerebilirim, ÖSYM sitesinden kendi branşınızdaki sıralamanızı öğrenebilirsiniz. Başvurularım/tercihlerim kısmından bu sıralamanıza ulaşabilirsiniz.

Üst Alt