Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

51 bin engelliye müjde, kamudaki boş kadrolar doldurulacak!

eger bunlar 3 bin 4 bin alımla kapatırsa yemin billah olsun cumhurbaşkanı seçiminde oyumu kullanmıycam kullanırsam ekmeleddine verecem aha da buraya yazdım...

hehehehhe cok güldüm yav aynen kardesdim bende vermeyecem bu fülütlere:D

bu sloganla buadam cb olursa dunya şok olur bune yaw ekmek için ekmelleddın.

sayın engeldaşlarım engellileri bir koz gibi kullanan bu siyasilere günlerini göstermenin en iyi yolu ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıdır bizler engelliler olarak eğer kadro sayısı felan hususunda komik rakamlar açıklanacak olursa seçimde tavrımızı belirtirsek ne de olsa seneye de vekil seçimleri var

bunlar da ona göre vekil seç,iminde ona göre yol alırlar

meralmiz biz ancak burda yazdıklarımızla kalırız kendimiz söyler kendimiz dinleriz hesabı ve birçok öğrenci memur adayı vb gibi kişiler seçimlerde vermiyecez diyorlar ama bu verenleride çok merak ediyorum
oyüzden hislerin nasıl gerektiriyorsa onları yap
artık mamu denilen bir kavram kalmıyacak hertaraf özelleşiyor

şu imza kampanyası başlatanlar açanlar nerde bi açsın bakalım bi zahmet ilk anket benden engellilerin oyu ekmelettine bakın sesimiz nasıl duyuluyor bi de ses getirecek gazeteye anketi verelim nedersiniz :)

Müjde Balık Kavağa çıkınca veyahut engelliler yaşlanınca 51 bin engelli temel beslenmesini ancak sağlayabilen memurluğa kavuşacak.

sonbahar.44;

engel için ekmelettin mi diyelim :D

Üst Alt