Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 raporla emekliyim. SGK kontrol muayenesine çağırdı. Şimdi ne olacak?

Emekliydim Sgk Tekrar Cağırdı. Sonuç % 34 Heyete ğirdim

Arkadaşlar sürekli raporla emekli oldum. vergi indirimim vardı. rapor oranım % 50 idi. Sgk raporum sürekli oldugu halde yazı gönderdi kontrole gelin diye. Heyete girdim. Sonuç % 34 Napıcam şimdi. Acil yardım. Bu arada emekliyken aldıgım 2 senelik emekli maaşım geri isterlermi rapor oranım düştü diye

vergi indiriminiz de sürelimiydi alev hanım??..geçmiş olsun bu arada

Benim Vergi Indirimim sürekli idi. Raporumda. Bugün Sgk il müdürü ile telefonda konuştum. Sgk müdürü şu şekilde ifade etti bana. Rapor oran düştüğü için maaşımın kesileceğini söyledi. Bende şunu dedim Peki 3 yıl ben maaş aldım. Rapor oranım düştüğü için Bana verilen maaş GERI alınırmı. Tekrar istermi sgk diye söyledim. Büyük bir ihtimalle FAİZİYLE geri istenir dedi. 1 saat sonra tekrar sgk il müdürlüğünü aradım. Başka 1 kişiyle konuştum. Konuştuğum kişi şunu soyledi bana. Şuan Sgk'mizda müfettiş var. Bütün Her Engellilere Yazı Gönderiyoruz. Bu ay 350 Engelliye yazı gönderdik. Önümüzdeki ay 300 Her ay bu şekilde olacağını belirtti. Ben ise bana verilen maaşın geri alına bilme ihtimali varmı dedim. Cevabi şu şekilde. Raporunuz Sahte Olmadığı Sürece Verilen maaş geri istenmez. Zaten raporunuz sahte olsaydı 10 sefer faiziyle geri alınırdı dedi. Şimdi aldığım Raporda eski raporumdan dahada hastalığımin arttığını yazmış. Ama %20 Epilepsi %10 Tansiyon % 9 Göz Verdi

Alev22
Tekrar itiraz edin ve hakem hastaneye gitmek istediğinizi söyleyin. Belki ordan yeterli oran alabilirsiniz.
Ayrıca emekli olurken rapor sahte olmadığı sürece ödenen geçmiş maaşlar alınmaz diye biliyorum.

merhabalar bende 2014 te emekli oldum sağ ayak ile ilgili sürekli raporum var hepizimi çağıracaklar yeniden rapor için

27 yıldır bu rahatsızlıklar var bende. Ayrıca epilepsi annemdede var. Ama nolursa olsun ben sgk güvenmiyorum. Bunların napacagı belli olmaz

Üst Alt