Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%53 sürekli engelli raporumu aldım. Emeklilik için ne yapmam lazım?

yani artık tamam değil mi , kaç aydır uğraşıyorum , başka birşey ile uğraşmayacağız değil mi , emeklilik başladı diyebiir miyim , hastaneler vergi daireleri uğraş allah uğraş , 1 yıldır artk ne kafa kaldı ne de akıl inanın , ne zormuş allah kolaylık versin diğer uğraşanlara da

evet başladı ağustos da olmasada eylül 17 de maaşınız ve birikmişi çekebilirsiniz

malesef süreç uzun bende aralık 2017 den beri uğraşıyorum dün tahsis ve talep doldurdum beklemedeyim

Bende 27 Temmuz da başvurdum benim bilgilerimde sisteme düşmüş ama ödeme bilgileri ne zaman sisteme yansır bilemiyorum benim maaş günümde 22 si hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

BursaUykusuz hayırlı olsun tekrar size söylemiştim
Önümüzdeki ay maaşınız bağlanır alırsınız diye
Hiç bir işlem yapmanıza gerek yok artık
17 ağustos tarihinde ziraat bankasından maaş ve bayram
Ikramiyanizi büyük olasılıkla alırsınız
Ayın 10 gibi tüm bilgiler sisteme yansır e devlette
Takip etmeye devam edin.

istanbulda işler yavaş gidiyor....13.07.2018 başvurdum ..hala görünürde bir şey yok..
bursadaki arkadaş 27 temmuzda başvurdum diyor...tahsis numarası sisteme düşmüş..gerçekten istanbulda engelli birimi çok yavaş çalışıyor.sgk göztepe telefonlara hiç bakmıyorlar...kimi kime şikayet edeceksin...

verği indirim için verği dairesine yeniden yazı yazılıyor enterasan bir durum..aynı tarihte normal emeklilik için başvuran arkadaşların emekli tahsis numarası çıktı .baglanacak miktarı bekliyorlar...işte durum engellilere engel oluyorlar...

Evet Bursa bu konuda iyi işlemler çabuk oldu Cuma Saat 16:00 da işlemleri başlattım dün akşam sisteme düşmüştü tahsis numarasına kadar inşallah seninde en kısa zamanda sonuçlanır

Nihayet sgk göztepe sgk telefonla ulaştım ancak verği dairesine yazı yazılmış diyorlar...orasını anladık kardeşim siz bana verği indirimi ile emekli olur yazısını verdiniz.. e tebligat elinizde bu nasıl iş uygulama böyleymiş..

verği dairesini arıyorum..17.07.2018 de sgk size yazı yazmış diyorum..bize yazı gelmedi diyorlar...yazı e tebligatla gitmiyormu.istanbulda 1 saatlık yola 15 günde gitmeyen yazıyamı kızarsın..şimdi ben kime kızayım...engelli insanlara engel çıkaranlar sizi ALLAH'a havale ediyorum.

Bu kadar pişkinlik olmaz..vergi dairesine göndereceksen benim e tebligata bakıp emekli olur yazısı vermeden o zaman sor... beni niye magdur ediyorsun...

merhaba 2 sorum olacak , rica etsem destek olabilir misiniz

birinci sorum şu : e devlette görünen aylık tutar benim net maaşım mı yani bundan sonra sürekli alacağım maaş mı ?

ikinci sorum : 27 temmuzda emeklilik başvurumu yapmıştım e devlette birikmiş aylık tutarı var , aylık tutar var bir de ek ödeme tutarı var , ancak 1000 tl ikramiye nerde yazar , burda yazmaması normal mi ,bu paradan faydalanabiliyor muyum ...tşk
Mümin Çelik umut2135 aesacus

Son düzenleme:
istanbul40...konu istanbul oldumu herşey yavaş zaten...diğer illerde herşey tıkır tıkır işliyor valla...!!....1 haziran itibari ile raporlarım ankara ya gitti halen cevap yok eviss de, ankara da telefonları açmıyor...çok yoğunlar ya laptopda pişpirik tavla oynarken yoruluyorlar tabii birde telefonlaramı bakacaklar!!...aldıkları bütün hakları haram zaten onların hepsini allah a havale ediyorum!!

BursaUykusuz

Bundan sonra alacagin maas = aylik tutar + ek ödeme. ikramiyeler e-devlette gozukmuyor, ayrica alacaksin. 16 Agustosta maas hesabina yatacak.

başkan çok tşk ederim , yani 1000 tl yi maaşla beraber bankadan çekebileceğim doğru mudur

BursaUykusuz bende 27 temmuz da başvurdum dün e devlette herşey belli idi bugün bankaya gidip işlemlerimi yaptırdım.

1 sorunun cevabı E Devlete gir 4A EMEKLİ AYLIK BİLGİSİ KISMANA TIKLA ORADA NET MAAŞIN VE HEMEN ALTINDA EK ÖDEMEN VAR MAAŞIN İKİSİNİ TOPLAMI OLACAK
2 Sorunun cevabı bayram ödemeleri orada gözükmüyor o ayrı yatıyor benim aldığım bilgi 16 ve 17 Ağustos ta hesaplara yatacak ve Temmuz ayında başvuru yaptığımız için 1000 TL yi alacağız 1 AĞUSTOS tan itibaren başvuru yapanlar alamayacak.Bu bayram için bir daki bayramdan itibaren almaya başlayacaklar

bursa sgk nın maşallahı var çok hızlı bende 30 temmuzda başvurdun edevlette görünmüyor.

Üst Alt