yüzde 42 raporum 48 vergi indirimim var 3. derece sürekli yani
Üçüncü derece engelliysen hesaplaman doğru 4080 gün 18 yıl,
benim merak ettiğim cok önemli olan konu su kısaca anlatayım
ben Skk Dan emekli olmak icin gün sayımı doldurdum yılı bekliyorum bir senem var simdi beni işten cıkarsalar 9 ay issizlik maaş ı alabiliyorum daha önce giç almadim. ama suan 3 yıldır özel bankada calısıyorum bir sene daha bankada calısıp emekli sandiğindan emekli olma sansın var skk emekli olmak mı daha iyi yoksa bankanın bağlı olduğu emekli sandığından mı emekli olmak daha avantajlı
şartlarim sunlar .
ben 02/07/1984 doğumluyum
ilk işe giriş tariğim ssk : 27/07/2000 – tam gün calısan oralak ödendi primim staj değil normal calısan
ssk gün prim 3193
Suan aktif oralak emekli sandığıba bağlı oralak calısmaktayım 16/08/2016 tarihinde itibaren banka calısmaktayım
engelli raporum 2012 tarihinde yuzde 42 aldım ( Beyin ameliyatı oldum )
vergi indirimini yuzde 48 oralak onaylandı.
o kadar karısık ki ben işin icinden cıkamadım ama emin olduğum bişey var 02/07/2020 bu tarih yıl dolmus oralacak emeklilik icin gün prim sayım icin kimse kesin bisey söylemediği icin bilemiyorum yani suan 3193 ssk 1050 emekli sandiği gunum var yani bir sen daha calısırsam 360 gün daha emekli sandiği gunum olacak bakarım yetecekmi yok yetmeyecek daha cok calısmam gerekecek ise ve maaaşımda fark olmayacaksan skk dan emekli olmak daha mantıklı ama nbunu danısa bileceğim kimseyi bulamadım