Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5510 Sayılı Kanun öncesinde sigortalı olan engellilerin emekliliğindeki dezavantaj..?

Bu konuda benim yapabileceğim bir şey yok maalesef. Mağdur olan kişilsein ısrarla sgk'ya ve hükümete dilekçe yazıp çözüm aramaları lazım..

Bimere yazdığım dilekçe karsiliginda verilen cevap ==(İyi günler, Mağduriyetiniz ile ilgili düzenlemenin yasal yollardan olacağından, Müdürlüğümüz mevcut Kanunların uygulayıcısıdır. Bilgilerinize.)== Benim ve benim gibi bir çok engelli arkadaşımın bu magduriyeti giderilmicek gibi görünüyor.

merhaba bülentbey 1999 ssk girişim var 2014 emekli olmam lazım ben dava açacam 2017 beklemek istemiyorum.madem kanun geriye işlemez..yayınlandıktan sonraki tarihi baz alsınlar
Murat Bey selamun aleyküm engelli emekliliği mahduruyeti hakkında dava alicaginizi belitmisiniz acaba dava actinizmi bu konuda bir gelisme oldumu

aliozdemir_57

Konunun üzerinden 2bucuk yıl geçmiş son durum nedir?dava acildimi? İmza kampanyası ne oldu bilgisi olan

Lenovo S1a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selo_selo07

Niye sadece Ortapedik engelliler? Kulak,Göz,piskiyatri, böbrek yada bunlar gibi bir çok engel şekli varken neden sadece ortapedik?

bu konu hakkında ben bir çok kişiye kuruma bimere ilgili bakanlara engelli derneklerine anlicaginiz elimden ne geldiyse yaptim benim emekliliğim geldi ama bu engelli emekliliği maduruyeti kanununda bir degisiklik olmadı malesef

ali kardesim facede gurpubumuz var istersen gel oraya vergi indirmi engelli mağdurları

Üst Alt