Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%56 oranında raporum, 5827 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

ben malülen emekliyim vergi indirimi ile erken emekli olmadıgım için hiç bir şekilde özelde emekli maaşı kesilmeden çalışamam

bende bilmiyom maaş 731 lira ne oldugunu söylermisin

rapor yenileme

slm benim raporumda /hayatı boyunca süreli/ yazıyor
bu sürelimi oluyor
birde ben emek oldum Malülen mi emekli oldun yoksa özürlü emeklisi mi
bunu nerden öğrenebilirim?
cevap bekliyorum

'süreli' değil, sürekli yazıyor öyle değil mi raporunuzda? sürekli yazıyorsa süreli olmaz ve yeniden almazsınız.

10 yıl 1800 gün ile emekli olmuşsanız malulendir,
vergi indirimiyle emekli olduysanız erken emekliliktir, özürlü emeklisi dediğiniz yani...

ben vergi indirimiyle emekli oldum
sigortalı çalışırmıyım
yoksa sigortasızmı çalışırmıyım

sigortalı çalışabilirsiniz, SGDP ödemeli yapılır kaydınız...

biryere başvuru yapmanız gerekmiyor, işyerine söylemeniz yeterli. muhasebeciyi uyarırsınız kaydınızı yaparken sgdp olarak yapar.

tekrar çalışmak

slm ben yeni vergi indirimde ilkkez muaf oldum sonra 18 yıl çalıştım ve emekli oldum oma raporum yüzde /56 geldi
ben vergide muafmı oldum yok sa malulanmı oldum emekli raporumda yazmıyor
malulan olursam çalışırmıyım tekrar çalışsam maas kesilirmi

arkadaşım sende anlama güçlügü var galiba yüz keredir aynı şeyi sorup aynı cevapları alı yorsun yoksa bizle kafamı buluyon anlamadım

SENLE kafa bulmuyorum ben vergi muaf olarakmı emekli oldum yoksa malulen emeklı oldum
buna cevap ver

Son defa aynı cevabı ben yazıyorum; vergi indirimi ile erken emekli oldunuz, malulen emekli değil ve SGDP ödenecek şekilde kayıt yaptırdığınızda çalışırsınız. Aynı soruyu bundan sonra sorarsanız yazdıklarınız silinecektir, ve ısrarcı olmanız durumunda başlığa yazmanız engellenecektir...

Bu sitenin değerli yöneticilerine Allah'tan sabır diliyorum :)

5895 prim ödemesi ile emekli oldum maaşım 731 tl bağlandı normal mi?

slm ben yeni malulen emeklı oldum 5,895 günüm vardı ama maaş 731 lira baglandı
neden hacaba cevap bekliyorum

Üst Alt