Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 aydır tedavi gören OKB tanılı biri yüzde kaç engelli raporu alır?

Uzun yillardir var cocukluktan farklı hastaneler üniversiteler dahil yilllardkr tedavim vardı mevcutta hâla var ,ayrıca askerlikten muaf oldum askerdeyken

@samedo99,
Benim 1 ay sonra askerliğim var sence ne olur

@malumokb,
Yani yılardır olduğu için tedavi işlevselliği ile duzlemeyen raporu vermisler

@OğuzHan112, doktorumla açık açık konuşayımmı neyse tavsiye edersiniz yada bundan sonra nasıl bir tedavi belirleyim lütfen 🙏🙏

@Boşasaymayirmibirharf Bir ayda 3-4 tane iş degistirdim calisirken bir anda çekip gidiyorum kimseye birşey demeden ayrıca bende tourette sendromu da var cocukluktan beri konsantre olamıyorum çalışırken rahatsiz ediyor çok

@samedo99,
Kimseye birşey demeden gitmeyi anladım. Okb ile alakalı ne gibi sorunlar yaşıyorsun örnekler misin?
Misal ; sürekli yaptığın işleri kontrol, etme sayma vs bunlara benzer sorunlar olmuyor mu ? Yani işten çıkmanı gitmeni gerektiren nedir?

@Blac_sea,
Siz engelli raporunu yükseltmek mi istiyorsunuz.. tam olarak neyi öğrenmek veya ne istiyorsunuz?

Yazarsanız varsa bildiğimiz yardımcı olmaya çalışırız.

@OğuzHan112, emekliliğimin devamı için kontrol muayenesinde aynı oranları almam gerekiyor. Tek korkum psikiyatri anksiyete kısmen düzelir şu anda.kontrol muayenesinde durumum ne olur onu kafama takıyorum. Çok teşekkür ederim.

@OğuzHan112 Merhaba abi,OKB 60 sürekli raporum var eğer ki bu yasa cikar ise tedavim aynı doktorda tekrardan aynı şekilde alabilir miyim bu Tani ile teşekkürler

@malumokb
En az 1 yıl..6 ay diyenler var ama dikkate almayın..1 yıl düzenli tedavi almanız gerekiyor.

@samedo99
Tedaviniz halen devam ediyorsa evet.. alabilirsiniz.

@OğuzHan112 Evet abi devam ediyor hatta yarın randevum. Var teşekkür ederim.Ancak malulen olmuyor değil mi bu şekilde hastalı listesine göre oluyor yani

Emeklilik konularına pek girmiyorum..aynı değerlendirme yapılırsa SGK hastalık listesine uyuyorsunuz.

@samedo99

@OğuzHan112 Son bir sorum var abi OKB de kombine ilaç veya ekt diyor 12 seans bu illaki ekt olmam gerektiği anlamına mı gelir kombine ilaç kullanıyorum zaten teşekkür ederim desteğin için

En az 1 yıl..6 ay diyenler var ama dikkate almayın..1 yıl düzenli tedavi almanız gerekiyor.

@malumokb,

Tedaviniz halen devam ediyorsa evet.. alabilirsiniz.
Sağolun
@OğuzHan112 Son bir sorum var abi OKB de kombine ilaç veya ekt diyor 12 seans bu illaki ekt olmam gerektiği anlamına mı gelir kombine ilaç kullanıyorum zaten teşekkür ederim desteğin için
Hangi ilaçları kullanıyorsun samedoo

Üst Alt