Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 vergi indirimim, 1989 SGK girişim ve 5350 primim var. Ne zaman emekli olurum?

kardeş hayırlı olsun ilk önce varya o yazan miktar ek ödeme miktarı yani maaşını %4 veya %5 ine tekabul eder . ilk önce o miktar görünür zaten ayın 15 lerinde gerikalan miktar görünmesi gerekir. Bende aydın lıyım ve bu site sayesinde ALLAH'ıma yüz binkere şükür emekli olabildim

halil zelvi orda yazan ek ödemedir maaşını aysonu bak ozaman yazar şuan maaşın yatmadıgı için sadece ek ödeme gözüküyor zaten yazmış ek ödeme diye toplamıda yazmış maaş yatmadıgı için toplamdada ek ödeme gözükmekte allah hayırlı harcamalar nasip etsin

teşekkür ederim arkadaşlar bu siteye üye olduğum için çok mutluyum. tüm arkadaşların çok yardımları oldu. sağolun varolun. bu siteyi hazırlayanlardan da ALLAH razı olsun.

özürlü kimlik kartım 5 gün içinde hazır oldu. ve aldım. pazartesi sosyal hizmetlere başvurdum cuma günü kimliğimi aldım.

Aylık Başlangıç Tarihi01.10.2012
04-09-2012 de sgk ya emeklilik için başvuru yapmıştım. fakat Aylık Başlangıç Tarihi 01.10.2012 olarak görünüyor. böyle midir? benim bildiğim başvuruyu yaptığın günden aylığın başlaması gerekiyor. beni bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler.

maaş kağıdım bugün elime ulaştı. ssk primlerim asgari ücretten yatmıştı. alacağım maaş: 788 tl + 546 tl birikmiş ek ödeme

teşekkür ederim kardeşim. bülent çok sağol.

Üst Alt