Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6225 nitelik kodu şartını okulda aldığım dersle karşılar mıyım?

ersenmutlu

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar iyi günler ;
önlisanstan sınava girdim diplama ile transkript im var gayet güzelde puan aldım muhtemelen atanıcam fakat aklıma takılan bir husus var 6225 kodu gerekli yerlere tercih yapabilirmiyim bilgisayar serfitikası kursuna gitmedim ama üniversite hayatımda bilgisayar dersi gördüm kanıt olarakta transkriptim var net bilgi verip yardımcı olabilirmisiniz 6225 kodu nitelikleri yerleri seçebilicekmiyim şimdiden cok teşekkürler

6225 nitelik kodu için;

"Ayrıca, adayların öğrenim hayatlarının herhangi bir bölümünde bilgisayar ile ilgili almış oldukları herhangi bir ders; içerik, ders saati, geçme notu veya dönemi önemsiz olmak üzere belgelendirildiği takdirde bu kod açısından yine geçerlidir."

deniliyor... Genelde yorumlar bu yönde...

önlisans 6225 kodu tercihi

Arkadaşlar 3001 kadrosuna tercih yapcam ama 6225 kodu var ve benim sertifikam yok.okulda bilgisayar dersi almıştım bu yeterli olur mu ? tercih kılavuzunda bulamadım mümkünse linkini yazabilir mi ? şimdiden herkese teşekkür ederim .

Benimde bir sorum var 2001 kodlu tercih ypyorum bizde hiçbir veri hazırlama kadrosunda 6225kodu yok benimde sertifikam yok tercih edebilirmiyim??yardım ederseniz çok sevinirim....

Üst Alt