Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

657'ye tabi engelli memur yeniden sınava girip memur olabilir mi?

ulan adama demediğinizi bırakmamışsınız . siz kim oluyorsunuz da adamın fikirlerini hor görüyorsunuz.

hakkı varsa adamın istediği sınava girer istediği kuruma gider istediği parayı kazanır.

adam bilgisi olan yazsın demiş siz vıdı vıdı .
radikal52 konu üzerinden yıllar geçmiş fahri bey ne yaptınız?

2009 da mebe atandım 2013 te iskiye atandım.çalıştığımız kuruma mahkum değiliz:)

süreç nasıl işledi, biraz açıklayabilir misiniz? istifa edip tekrar mı sınava girdiniz? veya başka bir şekilde mi İSKİ ye atandınız?

radikal52 hayırlı olsun fahri bey yeni kurumunuzda mutlu iseniz bu çok iyi :)

peki şunu sorsam meb de hangi görevde idiniz ?. iski de hangi görevdesiniz ?. iş yoğunluğu çok mu az mı rahatmısınız yani ?

merhaba arkadaşlar sorularınaza yanıt vericem:
2012 yılındaki ömss puanıyla iskinin açtığı kadroya tercih yaptım iyi puanım ve yüzdelik sıralamada %2 deydim.tercih yaptım ve kazandım.sonrasında muvafakat almak için 4 ay geçti bu sırada eski işim olan milli eğitime devam ettim.

tekrar girersin sınava kazanırsan yeni yerleştigin kurum çalıştıgın kurumdan nakil ister. calıstıgın kurum izin vermeyebilir. ama hizmetli kadrosundayken bi üst kademe olan memurluga yerleştiyse izin vermek zorunda yada memurken mühendisliğe yerleştiysen aynı şekilde. ama memurken yine memurlugu kazandıysan sıkıntı yaşabilirsin calıstıgın kurum atamanın yapılmasına izin vermeyebilir.

Ayrıca yerinde otur diyen arkadaşlar herkes istediği yerde çalışır. Siz düşük puanla atanmak istiyorsunuz madem atanmak istiyorsunuz siz bi zahmet oturup calısında yüksek puan alıp yerleşin. Düşük düşük puan alıyorsunuz sonra devlet kadro acsın diye mail atıyorsunuz. Bence hiç zahmet etmeyin yeni sınavın yapılmasına surda 4,5 ay kaldı. Adamlar yeni sınavdan yüksek puan alanlaramı daha cok kadro verir yoksa sizin gibi son atamaya kalıp 60 70 arası puan alanlaramı?? O yüzden boş boş knsmayın adam gittigi kurumu begenmemiştir. Ayrıca liseden girip daha sonra üniversiteden mezun olup tekrar girenler var sınava. Istedigi kadar girer. Sizde kafayı calıstırın kı sınavlarda yüksek alında geçin onları..

kurum değiştirmek ösym yerleştiridkten sonra sadece muvafakata kalıyor.yani tek bağlayıcı çalıştığınız kurum oluyor.ama süreç biraz yavaş işliyorben ilk atamayla başlayanlardan 4 ay sonra başladım

Üst Alt