Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%68 oranlı raporum var. Yeni rahatsızlıkları ekletmek için yeni rapora başvurayım mı?

lütfen bilen birileri günvel bilgiler ile cevap yazar mı ? moralim bozuldu.romatolhik hastalığımdan 2005 yılında engelli raporum var ve bu hafta doktor bunu derece olarak yazmadı bile hakbuki ilaç alıyorum yeni atak geçirdim.çok zorlanıyorum. yazmadı hatta kovuldum nerdeyse odadan.bugün göğüs cerrahı açılmış göğüs kafesim (onkolojik) puan vermedi. ciğerlerimden parça alıp çöpe attılar.daha ne olsun demir zımbalarla yaşıyorum. ben hakem heyeti isteyceğim belli süeç nasıl oluyor rapor verildi diyelim nereye kime gidiyorum hastane seçebiliyor muyum? moralim bozuk açıklayıcı yazarsanız çok sevinirim

ÖTV muafiyeti için raporda ne yazmalı ?

merhaba raporum büyük ihtimal %90 üzeri gelecek ancak size danışmak istediğim ve acil cevap dönülmesini istediğim konu şu : memur diyor ki biz ötv siz araç /muafiyet ile ilgili birşey yazmayız (ki yazıldın diye 218 tl verdim) standart cümle mevzuatta 2022 sayılı kanundan faydalnır yazarız ...

şimdi bu şekilde yazılırsa bayi sorun çıkarır mı ya da vergi dairesi?
geçen sene alınmış bir raporu bana arkadaşım örnek olarak yolladı KULLANIM AMACI kısmında ÖTV yazıyor sonra rapor 90 çıkmış araç alabildiler
memur da bu şekilde ötv muafiyeti uygundur mevzuta aykırı diyor.

pazartesi gidip bu konu ile ilgili son defa görüşeceğim memurla .

lütfen ilgili yasa madde mevzuat ne varsa bana iletin ki elimde bakın bu var diyebileyim.

bu arada araca özel aksam gerekmiyor.Raporun derecesi kanser yüzünden yüksek .

bir de orjinal rapor imzalı vermiyoruz dediler herşey digital denildi

admin başlığı değiştirir misin lütfen silinen başlık yazılabilir mi?

teşekkürler , vergi dairesini de aradım onlar da %90 ve üstü ise direk ötv onayı veriyoruz bir şey yazmasına gerek yok dediler.youtube videoları ve burda forumlarda söylenenlerin çoğu yanlış yönlendirme.hatta bayiler de yanlış biliyor arkadaşımı yanlış yönlendirdi ve bilgilendirme yaptı

merhaba raporum bu hafta çıktı bir çok soru altına da yazmış olabilirim.benim de ağır polinöropatim var ( birçok hastalığımın yanında) ama ilaç kullanmadığım için ( ilacı ben kestim işimi etkiliyor beni uyuşturuyırdu ) acıya katlanmam lazımdı uykusuzluk acı belki ağrı acı kontrol yeteneğim gelişti bilmiyorum ama çoğu gece uyumuyorum çarşaf yorgan değmemeli pijama kumaşı bile can yakıyor germe hareketi gece gece soğuk suya tutmalar ama DOKTOR BEN İLAÇ ALMIYORUM DİYE POLİNÖROPATİMİ YAZMAMIŞ .EEG RAPORUM KEMO NEDENLİ ÇIKTIĞINA DAİR EPİKRİZ RAPOUM OLMASINA RAĞMEN.devlet doktorları böyle.benim sürekli raporum vardı kanseri ekletmek istedim elimdeki sürekli döndü 2 seneye ......düşün taşın ...sonrai süreçte kesinlikle bu gittiğim hastanedne almayacağım ve tek tek heyet öncesindne doktorlara gidip muayene olacağım. ben istediğim %90 üstü rapor aldım diye ve artık enerjim de bittiği için uğraşmadım.iki önemli hastalığımı ( biri eski sürekli raporumda %72 nin yarısı olan hastalık) hiçe saydılar hatta elimde ilaç raporlarım ve en son ki hastalık hasarları ile ilgili en iyi özel hastane dedikleri yerden alınan rapor test mr pet var.HEPSİ olduğu halde saymadı puan vermedi.İSTEĞİM %90 üstünü almasa idim uğraşırdım halem heyeti vs ama ...bittim tükendim kolay değil öyle git gel 1 ay korona zamanı.AMA ARTIK ÇALIŞMAK İŞKENCE İSE hastalığınla ilgili nörologun vereceği hastalığını anlatan yazı rapor ne işine yarar? yeni engelli rapr dersen tüm oranlar düşürüldü ve süreli olma durumu da var.karar senin

raporu aldım 2 yıllık verdiler . iki hastalığıma puan verilmedi.ben 1 ayı devler hastanesinde geçirdim.allah hep oralara gitmek zorunda kalan insanlara abır versin.hiçkimse hasta olup devlet hastanesi eline düşmesin. halkım için çok üzgünüm. onca yaşlı insan onca kuyruk çok çok üzücü....kahroldum bittim.en son yine 2005 yılında engelli raporu için gitmiştim sonra bir de 2021 ...2005 de durumlar daha iyiydi. tuvalet temizliği doktor hemşirelerin hastalra yaklaşımı ...şimdi o kadar üzüldüm ki. onca vergi nereye giidyor bu vatandaşa gitmiyor da nereye gidiyor? hastaneelr içler acısı , bunu haketmiyor kimse. 2sene daha yaşarsam süreli verilen bu raproumu yenileme döneminde ne yapaağım .o kadar kahredici ...allah her birimize sabır versin.

Üst Alt