Yaww yazmayayım diyorum, karışmayım insanlar kendi hür iradesiyle istediği gibi haraket etsin diyorum olmuyor. Sussam gönül razı değil söylesem olmaz durumundayım.
Sevgili arkadaşlar benim yazılarımın hepsinde dikkat ederseniz! "bence, bana göre" gibi kelimelere bolca yer verilmiştir. Yani yazdıklarım benim doğrularımdır. Size doğru gelmesini beklemek sizleri bir yöne empoze etmek gibi bir düşüncem asla yok. Ben demokrasıye çok sesliliğe ve kişi özgürlüğüne sonsuz inanmış birisiyim, bunu ilk baştan bilmenizi tüm samimiyetimle istiyorum.
Bu sitedeki üyeleri geçtim acaba Türkiye nüfusunun %'de kaçı 100 bin TL üzeri araç alma gücüne sahip, önce bunun farkına bir varalım. Sonra da eğer gerçekten maddi durumunuz iyi ise ne diye ENGELLİ İNDİRİMİ ile lüks araba alacam diye insan tutturur ki, o kadar paran var git 2000 cc arabayı al, öde vergisini, hem bak MTV indirimin de baki, yanı başında duruyor, ÖTV den yararlanamasanda MTV den yararlan. Bu hem insani hemde etik olan değilmidir. Ama bizler hem fındığın içi, hem zeytinin dışı. Hem şoför mahalli hemde cam kenarı istemeyi seven toplum olduğumuz için bu gibi olaylarıda artık çok kanıksamıyorum.
Benim toplumsal olaylara olan tepkimin ne olduğuna, ne olacağına kimse karar veremeyeceği gibi kimsenin de eleştirme hakkı yok @
hozgul, çünki beni tanımıyorsun bilmiyorsun. Buradan yazılmış iki satır yazı ile de kimse hakkında erkenden karar vermemek lazım.
Üşenmedim bir liste yaptım kendimce ortaya çıkanlar;
Fiat egea, ford focus, vw jetta-golf, opel astra, renault megane, dacia duster ve sandero, suzuki vitara, toyota corolla, hyundai i30-accent blue-i20, kia cerato-mazda3-honda civic. bunlar şu an itibari ile 70 bin olayına takılmayan arabalar.
Bunları yetmiyor kimseye illada Passat, mercedes, bmw, audi, honda crv, skoda kodiaq olacak niye? Eeee benim cebimde para var ondan. Ama ben azınlık zenginim kamuoyu oluşturmam lazım yanıma adam çekeyim zihniyetine karşıyım. Kimsenin kendi şahsi çıkarları için başkalarını kullanma hakkı yok bu böyle biline!!!!
Bu kadar toplumsal duyarlılık gösteren arkadaşlarımız merak etmeyin üşenmedim geçmiş mesajlarınızada tek tek okudum bu arada. Bakıyorum da diğer olaylarda kimsenin sesi fısı çıkmamış, size dokunmayan yılana hiç karışmamışsınız, şimdi yılan sizin evin orada etraftan yardım çağırmaya kalkışmasın kimse, zira buna hakkınız yok.
Bu ülkede engelli kardeşlerim daha kendilerine üç tekerli motorlu bisiklet alamazken, akülü tekerlekli sandelye alamazken ben (biz) mercedes için bmw için yolara düşemem kimse kusura bakmasın. Varsa paran git bastır paşa paşa al 2000 cc arabanı güle oynaya kullan, dediğim gibi MTV muafiyetinde motor kısıtlaması yok, senelik Mtv'si yıllık engelli maaşından fazla nasılsa, bu bile verilmiş sunulmuş bir artı değerdir anlayabilene.
Kimse beni başka boyutlara çekmeye, siyasi taraftan görmeye kesinlikle kalkmasın, ben burada kendi doğrularımı aktarıyorum, kimseyi eleştirmeden, hakaret etmeden. Bu nedenle de ben nasıl sizin fikirlerinizi okuyup size hakaret etmeden, hicivci bir yazı kaleme almıyorsam sizinde aynı şekilde davranmanızı beklerim. Kötü örnek asla örnek değildir, şimdi herkes başlayacak o vergi siliniyor, bu yat ucuz mazot alıyor onlara ne diye laf etmiyorsun da geldin burada bize akıl veriyorsun. Evet dediğim gibi onlarda devletin en büyük yanlışlarından biridir ve zamanla o konularda mutlaka çözüme kavuşacaktır.
Sonuç olarak kendi görüşüm 70 bin meselesi bence doğrudur, helede etrafda gördüğüm bunca olumsuz olaylardan sonra. Ya kuzgun leşe, ya devlet başa. Ve artık devlet bu konudaki şikayetleri, olumsuz örnekleri görüp tespit ettikten sonra, leşin üzerindeki kuzgunu kovmaya karar vermiştir. Olayın başına geçmiştir.