Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Hocam 75 aldim orta öğretim buro yönetim ve sekreterlik mezunu ne düşünüyorsunuz2016 ekpss sınavından önceki sınavlarda atanan arkadaşlar var düşük puan ile yalnız imam hatip ve meslek lisesi mezun arkadaşlardı onun haricinde biraz zor kadrolara bağlı Türkiye genelinde hizmetli
Olup da sınava giren binlerce arkadaş var ve punlarıda yüksek olanlarda sayıları forum sitelerinde gördüğüm kadarıyla aldıkları puanlarla lise sıralamasında ilk onbeş bin içerisinde yüksek miktarda hizmetli ve memur arkadaş var.Niye olmasın arkadaşlar siz terçihlerinizi mantıklı bir şekilde yapın.Bu benim nacizane Görüşüm katılanda olur katılmayan da saygılar.
Sen iyi misin hocam. 1 . Atamada 6 bin kişi alacağını belirtti. Haberlerde gordumPuana bakmayın. Sıralamanıza bakın ve ilk atamada en az 3 bin lise kadrosu açılır. Kamuda çalışan ve geçen sınavda başarılı olduğu gibi bu senede aynı başarıyı gösteren hizmetli ve memur arkadaşlar ilk 2 3 binin içinde. Ona göre tercih yapın. Alınıcak kişi sayısı önemli. Benim fikrim ilk atamada 3 bin lise kadrosu açılırsa doğru tercihle 77 78 puan alanlar atanabilir. Tabi hizmetli.
Sen iyi misin hocam. 1 . Atamada 6 bin kişi alacağını belirtti. Haberlerde gordum
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav zaten 2014 de 8 bin tane alacağını belirtti. 10 bin tane aldı. Bu sene +2 bin kişi daha alacağını düşünüyorumo lisans. ortaöğretim ve önlisans hepsi 6.000 yani 3.000 lise olsa 1.500 önlisans 1.500 de lisans filan olur.
Yav zaten 2014 de 8 bin tane alacağını belirtti. 10 bin tane aldı. Bu sene +2 bin kişi daha alacağını düşünüyorum
Sen iyi misin hocam. 1 . Atamada 6 bin kişi alacağını belirtti. Haberlerde gordum
Hocam nerden takip edebiliriz. Kurumların kadro acacaginaİlk atamada muhtemelen atanamiyacaklar ama ikinci yerleştirmeyi ve merkezi yerleştirme harici kurum alımlarını takip edin kesinlikle iyi bir sonuç elde edersiniz.
Hakkında hayırlısı.
Teşekkürler