Bülent bey;zor durumdayım. Yoğun bir yerde çalışıyorum. Bana gelen yazıda Rapor oranımı %70'e düşürmüşler. Ben işe başalmadan önce bu raporu aldım. 06/11/2003 de de işe başladım. 2013 de memur oldum. Yazı bilindiği üzere
5510 sayılı kanunun 28.maddesi (4) fıkrası kurumca yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuların sağlık kurulunca usulüne uygun düzenlenecek raporlar ve dayanağı tıbbi belgelerin incelenmesi sonucu kurum sağlık kurulunca çalışma gücü kaayıp oranının
a) %50 ila %59 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar,en az 16 yıldan beri sigortalı olmaları ve 4320 gün.
b)%40 ila %49 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar,en az 18 yıldan beri sigortalı olmaları ve 4680 gün malüllük ,yaşlı ve ölüm sigortaları primi bildirilmiş olmak şartıyla ikinci fıkranın (a) bendindeki yaş şartları aranmaksızın aylığa hak kazanırlar.Bunlar 94. madde hükümlerine göre kontrol muayenesine tabi tutulabilirler.Hükmüne amirdir.
Amir hüküm gereğince ilgili en az 16 yıldan beri sigortalı ve 4320 gün hizmeti mevcut ise talep etmesi halinde emekliye sevk edilmelerinde bir sakınca bulunmamaktadır. olarak geldi.
Ben böbrek nakilli hastayım Böbrek nakline %70 veriyorlar.En son aldığım rapır %73. Buna göre benimde bildiğim 15 yıl 3960.Ortada bir yanlışlıkmı var. Yeniden dilekçe yazsam olur mu?
[FONT=sans-serif]Mustafa bey bana 16 yıl diye yazı geldi. Yeniden dilekçe yazsammı?Bu işte bir yanlışlıkmı var.Kanunu biz mi bilmiyoruz.[/FONT]
Benim ilk aldığım rapor işe başlamadan önce aldığım %80 rapor var zaten. Dolayısı ile bir yanlış değerlendirme var.Ben işe 2003 YILINDA GİRDİM. 2002 yılında %80 raporum var.Sonradan rapor %73 olarak değerlendirildi.