Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

72 lisans puanıyla tercih yapanlar nereleri yazdı?

atabay

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
72 lisans puanıyla tercih yapanlar nereleri yazdı

Kendi adıma konuşmam gerekirse 71,57 puanım var ama tercih yapmayı düşünmüyorum çünkü puanlar 80lerde falan kapatacak. Bir de benim sıralamam 4400 lerde, 2. veya 3. atamaya bakacağım.

Bende 74 aldım ama tercihleri yollamıştım ilk atama olmaz ama şans belli mi olur daaa anca 2 ye 3 e olur gibime geliyor :)

Ben Ankara dayım genelde yakın yerleri yazdım önceleri hevesliydim her yeri yazıyordum şimdi pek heves de kalmadı artık :) şimdi yakın yerleri yazdım olursa olur olmazsa olmaz 2. 3. atamaya bakacağız :)

Hayırlısı bende bu puandayimda çok saskinim

Evet her şeyin hayırlısı :) neden şaşkınsın

Arada kalmış bir puan cunki ne yapacağını bilemiyorsun

Inşallah.ankara bende 1 tane yazdım ama hiç umutlu değilim acikcasi

Bende ilk atamadan umutlu değilim 2. hadi o da olmadı ama 3 ten umutluyum da nasip kısmet birazda her şeyin hayırlısı bakalım :)

79,89 puan 2080 lerde falanim bende.
2. Atamada olur diye dusunuyorum ama iste daha ilk kontj. Boyle ise umut yok fazla. Hayirlisi olsun.

76 ile tercih yaptim bende bakalım ne olacak

Bende 72 ile yaptim ilk tercih ama kac tane tercih yapilabiliyor bide siz lise olarak mi universite olarak mi yaptinz tercıhleri

Üniversite olarak yaptim normalde ogretmenim ama yillardir beklemekten yoruldum Ankara izmir isparta yazdim atabay

Totalde kac kisi aliyorlar kimler tercih yapmayacak onunuzde cekilen ogretmenler var bakalim kismette ne var bi ogretmen için memurluk kolay olur mu yani insanin vicdani rahat eder mi ozelde nereye kadar gider bi dünya soru işareti var

Lisans 72 puan- nereleri yazdınız arkadaslarim

Lisans 72 puan ve civari puanlar- nereleri yazdınız arkadaslarim

arkadaşlar 3. atamada yani son atamada puanlar kaça kadar düşer puanım lisans düzeyinde 70.8 sıralamam 4741 şansım varmı son atama sizce

merhaba vet50 bende lisans 75puan 3237sıralamam acıkcası böyle alımlar oldugu surece benım de hiç umudum yok 3.alımda bile puanlar 75üzerinde olur düye düşünuyorum

ben de lisans 79 puanım benim de düz memurluktan yana pek umudum yok, inşaat mühendisiyim en kötü yer 81 puanla kapattı ikinci atamada yerleşmem çok zor çünkü 85 puandan sonrakiler doğru düzgün tercih yapmamış

kardeşim hayırlısı 79 puanın sıralaman da 2000lerdedir sen düz memurlugada girersin kesin ıkıcıde olmazsa ucuncude merak etme bende jeo muh. ıns kadrolar acılır cok alım olur da meslegimizi yaparız ekpss muh mımarlar sayfası var oaraya uyemısnız facebook da degilseniz ekleyın muh herkez sıralamalrı falan var

Valla ben 2. alımdan umutuluyum sizlerin aksine.Çünkü önümüzdeki kişilerin hemen hepsi yerleşti.Düz memurluk 83 ile kapattı Bu demektirki 83 altındaki kişiler sıraya dizilecek.Ama açılacak kadroya göre ne kadar aşağı düşecek orası bilinmez.

82 puan la da yerleşmişler kardeşim 82ıle kapattı bu aılm. inşallah olur senin sıralaman kactı kardeş benim 3237 ıkıncıde de olma olsalığı zor benim

Benim sıralama 2200 küsür.Şu lisansa düzgün kadro açsalar emin ol senden düşük puanlılar bile atanır.Ancak ilk alımlarda çok kötü kadrolar dağıtıldı bize.Bir yerde birlik olup kadro istemeliyiz aslında ama herkes kendi dünyasında olduğundan o iş zor.
2.alımda 700 kadro verirlerse bunlarında yarısı teknik kadroysa ebe,müezzin gibi o zaman bende atanamam 80 alan adamda atanamaz.

evet kardeşim haklısın alımın adam akılllı bişe molması lazım ıkıcı atamada 1500alması lazım ama yaparlarmı gorecegiz subatta olur dıyoalr ınsallah erken olur hayırlısı olsun umarım atanırız :)

3.atamalar olur mu sizce benim puanım 80 lisanstan girdim sakaryayı yazmayı düşünüyorum ama bu puana gelmez muhtemelen 2.lerde

Üst Alt