Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7225 kodunun acıklaması nedir?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
2001 var 7225 var baska kod da varsa oraya tercıh yapılıyormu 2001 sadece benımkı 2001 yanında baska kod da varsa tercıh yapılıyormu

Tercihlerde güvenlik Tahkikatının olumlu sonuçlanması ne demektir?

güvenlik tahkikatı nedemektir

7225 kod la ilgili

İ günler sayın arkadaşlarım benim bi sorum olcak şu 7225 olan kod sadece kişinin kendi sicilinemi bakıyor yoksa aile fertlerinemi örnek benim kardeş geçmişte adam yaralamadan 1 ay içerise yattı şimdi ben bu kodu tercih edemiycekmiyim saygılar

arkadaşım ben adalet bakanlığı cte ye atandım ömss 2012 ile sadece sana bakıyolar merak etme senin herhangibir sabıkan yoksa sıkıntı olmaz

neden 7225 kodu sadece Adalet Bakanlığında var ? Diğer bakanlıklara göre neyi fazla neyi eksikte bu kodu istiyor Adalet Bakanlığı ?

çünkü adalet bakanlığı askeri bir kurum bu yüzden belli bir araştırmadan gerçiriyor

Mantıken adı üstünde Adalet Bakanlığı sicilinde bir çok sorun olan kişiyi Özel bile zorla alıyor ki Adalet Bakanlığı niye alsın?

şahin olgun;

kardeş sende olmasada ailede varmıydı sicil filan

Ailede olsa bile sıkıntı olmaz , şahsın kendisi hapse girmemiş yada sabıkası yoksa memur olunabilir,fazla kasmayın kendinizi rahat bi kurum dışardan görüldüğü gibi değil

ailemde faln yoktu kardeş

senin kurum neresi kardeşim benim denizli cte

amokachi;

Memur olma şartı 1 yıldan fazla hapis yatmamak yüz kızartıcı suç işlememek yalan yanlış yorumlarda bulunmayın madem bilmiyorsun niye işkembeden sallıyorsun

Çok uzun sürüyor bu güvenlik tahkikatı, cte'ye yerleşen arkadaşlar bunu yazmıyor bakıyorum, en az 4 ay sürmüştü bu sicil soruşturması

Adalet bakanlığı askeri kurum değil. Sadece stratejik olarak önemli olan kurumlar güvenlik soruşturması isterler.
Adalet bakanlığı ise bir çok davanın görüldüğü kişisel bir çok bilgiyi barındırdığı için güvenlik tahkikatı yapılır

Kişinin ve ailesinin mi sabıka kaydı temiz olmalı ? Yoksa akrabalarada bakıyorlar mı ? Ben kendi ve ailemi biliyorum. Ama akrabalarımdan sabıka kaydı olan var mı bilemiyorum tam.

Genel olarak o kurumda ne işler yaptırılıyor ? çalışan arkadaşlar var mı bilgilendirir mi ?

7225:

7225:güvenlik tahtikatının sonuclanmasi.
Arkafaslar tercih klavuzunda aranan nitelikler kısmındaki bu açıklama ne anlama geliyor acaba.bilgilendirirseniz sevinirim.

Adli bir sabıkanın olup olmadığı anlamına geliyor kardeşim...

Bu nitelik kodlarının açılımının nerden öğrenıyıoruz arkadaşlar?

arkadaşlar şu 7225 kodunu bilen varmı ben bulamadım

Tercih formunda kodu yazıp seçince yan tarafta nitelik kodları çıkıyor. Mause ile tıklatınca açıklaması da yazıyor.

7225 nitelik kodu hakkında....

Arkdslar ben şole izah edeyım 1. Derecede aılemde yanı öz abımın sabıkası cok fakat benım hıc yok ama şole bıse de var calısdıgım ıs yerınde kavga cıkdı ve yuzume darbe aldım şikayetcı oldum yakın zamanda mahkemede olcak bu 7225 ı etkılıo mu
7225 de olması gerekenler nelerdır

Bu gibi vakalar memur olmanıız etkilemez, memur olmanız etkileyen unsurlar hukuken yüz kızartıcı suçlardır, haricindeki suçlar mer olmanızı olumsuz etkilemez,

Anlaşılacağı üzere "yüz kızartıcı suç" işleyenleri devlet kesinlikle bünyesinde görmek istememektedir. Peki bu suçlar hangi suçlardır:

Bu suçlara ırza tasaddi,sarkıntılık, kız, kadın ve erkek kaçırmak, fuhşa tahrik, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma,yalan yere tanıklık, yalan yere yemin, hileli iflas suçları...

hmm ozaman sıkıntı yoktur bılgıler ıcın tskr ederm bı sıkıntı olmaz tabı artık tercıh sonuclanırsa şansımıza

ekpss 7225 kod hakkında

merhaba iyi günler ben şu 7225 güvenlik tahkikatı olumlu sonuçlanması konusunu çözemedim ya kimlerin sabıka kaydına bakılıyor acaba bilen varsa cvp yazabilir mi ?

O bölüme müracat edenlerin sicil kayıtlarına bakılıyor ve memur olabilmek için engel bir suça karışmış olmaması gerekiyor,

kuracı;

arkadaşım hastamısın nesin ? Ben başka bişeymi dedim , suçun olmuyacak işte adı üstünde güvenlik soruşturması

Üst Alt