hayır ben evrakları ist vergi dairesi başkanlığına verdim onlarda ankaraya göndermiş ankara eksikleri tamamlamam üzere tekrar raporu ist göndermiş ve detaylı rapor istemiş benden 4.1b ye 4.2b ye göre.. posta barkod no,ya kadar herşeye ulaştım buradan yani ist,dan evrağı teslim alan bayana kadar ulaştım ama bayan derki ben evrakları toplu bir şekilde teslim alıyorum benim teslim aldığım evraklar içerisinde sizin evraklarınız yoktu dedi ve ankara evraklarınızı dosyaya koymayı unutmuş olabilir dedi bunun üzerine bende ankarayı aradım kesinlikle gönderdik dediler ve hatta dosya no ve gönderi sayısını bana verdiler nitekim bulamadık evrakları sonra tek çare ankarayı tekrar aradım ve onlardaki nüshaları fax ,lamalarını istedim ve evraklar elime geldikten sonra hastaneye gittim yeniden istemiş oldukları 4.1b .4.2b ye göre aldım raporu % 94 ağır özürlü diye hastane ist vergi dairesi başkanlığına orasıda ankaraya ankara bir problem cıkarmaz ise şayet oradan,da çalışmış olduğum şirkete sonra şirket bana bana ulaştıktan sonra,da allah kısmet ederse 2 ay isteğe bağlı yatıracağım sigortamı ve emeklilik müracatında bulunacağım yani ilker bey postada derken ptt,de değil,de vergi dairesi başkanlığın,da kayboldu evrak evrağı teslim alan bayanın adınıda biliyorum telefonda,da görüştüm kendiysiyle kendisi,de mahçup onun için çokta üstüne gidemedim mahçup ama hatasını,da kabüllenmiş değil aslında maalesef yine bizim onlara işimiz,in düşeceği için şimdilik şu işlerim bitene kadar mecbur bazı sıkıntılara katlanmak zorundayız maalesef burası türkiye cumhuriyeti bazı alışılmışlıklar değişmiyor..!!şu an evraklarımı,da tel .. takip ediyorum ist vergi dairesi başkanlığın,da hastane göndermiş onlara onlarda ankara,ya gönderecek tel ..takip etmeye çalışıyorum inşallah bir daha kaybolmaz evraklar.. teşekkürler ilker bey ilgilendiğiniz için iyi akşamlar diliyorum size hoşçakalın ....