Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7800 günüm var. Malulen emekli olursam ne kadar maaş alırım?

maaşlar sanırım çok düşük bende yeni verdim emeklilik için acaba ne alırım

Bende hep maaş ı merak ediyordum artık az kaldı ne alırım merak içindeyim 1hafta oldu emeklilik verdim

abu bekir sarı,
Vergi indirim hakkı kazandınız mı?
Siz %40 oranında bile rapor alsanız o rapor ile 3.derce vergi indirim hakkı da alsanız emekli olursunuz %80-%90-%100 hiç fark etmez.

yetmesine yeterde metepe 96 dan 80 e düşmesi sizce normalmidir

gökhan bey yatan pirimlere ve sigorta grişine göre hesaplanıyor

Neden düşürdüklerini bilemiyorum. Genelde bir düşürme huyları var. Ama sizin emekliliğinizi zaten etkileyen bir durum yok. Belki rapor eksikleriniz yüzünden düşmüş olabilir.

Bir de "malüllük" için tek engel üzerinden hesap ediliyor. Bu da bir olasılık.

Çok kafanıza takıyorsanız itiraz edebilirsiniz. Ama % 40 üstünde zaten her halukarda emekli olabiliyorsunuz.

abu bekir sarı alıcagın maaş 750 ile 1000 tl arası olur sen zamanında hakına aramış olsadın beş yıllık emeklıydın

ben 2012 beyin kanaması geçirdim ondan sonra devamlı tansiyon ilacı ve koraspin verdi doktorlar ben iyileşirim umuduyla devam ediyodum ve de o zaman iyi oldum ilaçları kullanarak ama 2014 altıncı ayında dört defa kalp kırizi geçirince ayrıca tansiyon ayrıca o zaman şekerim 500 yapmış ve şeker ilacı kullanınca işi de bırakmak zorunda kaldım malulün yaşlılık emeklisinin ne olduğunu bilmiyordum ama bu sitedeki arkadaşlar beni aydınlattılar minnettarım ilaçlarımı alamayacak duruma düştüm ve mecbur kaldım emekliliğe müracaata saygılarımla

bekir bey mecbur diye birşey yok herkesin başına gelen bır durum bunlar buyuk gecmış olsun hiç beklemeyın emeklı olun ılerıde bıraz daha ıyı olursanız calısabılırsınız de

Üst Alt