Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8 yıldır anksiyete, 4 yıldır okb hastasıyım. Rapor alabilir miyim?

@bilinmeyenkullanici,
En azından ekpss’ye girme hakkım olur. Bazı üyeliklerde indirim olur kötü düşünmemek lazım

İnternette okb için Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen’e %30 verildiği yazıyor oranları nereden öğrenebilirim ?

Merhaba geçmiş olsun, hastane mhrs kayıtları , ilaçlar tanılar varsa eğer resmi çizelgeye göre alabileceğiniz oranlar bunlar:

Obsesif-kompulsif bozukluk

Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0

Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 40

Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 60

Anksiyete bozukluları( panik bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu, agorafobi) ve somatoform bozukluklar

Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0

Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 20

Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 40

Bilgilendirme için teşekkür ederim

Aynı anda hem okb hem de anksiyete’den puan gelir mi ?

Bugün hastaneye gittim. Doktor sisteme yazdım dedi ve elimdeki kağıda “220” yazdı gönderdi ne olduğunu anlamadım.Sordum %40 olur mu diye, olur dedi. Bu yazdığı neyin kodu anlamadım

@Myhres,

Hocam hangi hastalıktan %40 aldınız. Heyete mi gireceksiniz. Doktorunuz mu kapalı kağıtta taniyi veriyor ben de almak istiyorum psikoz tanım var.

Anksiyete zaten bir OKB kümesi zor bir hastalık.Allah şifa versin birbirinden bağımsız değil anksiyete OKB nin içinde; düzenli tedavi ile işlevsellik sağlanabilir ama inatçı bir hastalık ilaç bırakıldığı zaman hastalık geri dönüyor.Size tavsiyem hastalık başka bir hastaliga evrilmeden iyi bir tedavi ile duzelmeniz umuduyla...

Sevgili kardeşim rahat ol , ilaçlarla tam düzelme olmuyorsa ki doktorun bunu bilir. 40 Puan verir .

Üst Alt