ne oldu kardeşim rapor verdiler mi
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Muayene geçmişiniz kaç sene ?bana 5 yıldır hep 1 yıl süreli veriyorlar ne zaman süresiz olacak bilmiyorum..
Eskiden engelli raporu alan şizofren bir abimiz var süresiz onun simdi psikoz vb hastalığa da süreli verip sonra süresiz veriyorlarmış ama tabii anksiyete ve okul icin süresiz vereceklerini sanmamMuayene geçmişiniz kaç sene ?
Muayene geçmişiyle de çok alakası yok ki tanıdığım biri 8 aylık geçmişiyle aynı benim gibi rahatsızlıklarla aldı raporu ben 10 yıllık geçmişe rağmen alamadım. Hep dediğim gibi yine diyorum hastaneden hastaneye doktordan doktora fark var bu işin standartı yok şansın varsaEskiden engelli raporu alan şizofren bir abimiz var süresiz onun simdi psikoz vb hastalığa da süreli verip sonra süresiz veriyorlarmış ama tabii anksiyete ve okul icin süresiz vereceklerini sanmam
Kronik olduğu için okb’den belki verirlerEskiden engelli raporu alan şizofren bir abimiz var süresiz onun simdi psikoz vb hastalığa da süreli verip sonra süresiz veriyorlarmış ama tabii anksiyete ve okul icin süresiz vereceklerini sanmam
Hocam ciddi misin ? Süresiz verirseler çok mutlu olacamSüresini yiyim kronik vermişler zaten bir sıkıntı olmaz .![]()
hocam sizin rapor e devlete düştü mü?Kronik olduğu için okb’den belki verirler
Hocam ciddi misin ? Süresiz verirseler çok mutlu olacam
şizofrenide falan veriyorlar süresiz ilk seferde onda bile her zaman değilmiş@Myhres,
Psikiyatri raporları genelde 1 ya da 2 yıl süreli olur zaten ilk seferde süresiz verdikleri nadirdir seninki kronik süreli olsa bile yenilenir .