Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporum var. Malulen emeklilik için dava açtım, ama hala emekli olamıyorum!?

hayrettin-nami1 sanırım bu kadar gelmişken mahkemenin istediklerini yapmak en makul yol. En az zararlı yol bu gibi geliyor bana

hayrettin-nami1

abi benim ki de bozuldu benim ta en başından av var yoksa bulde nasıl koşturacagız benim bozma ilanında daki iyi yön biz ilk ssk lı işe başladıgımızda malul durumda olmagımızı ıspatlamaktı yargıtay bunu kabuletmiş ama adli tıptan yeni alınacak rapor ve oranla maaş baglanacakmış bozdugu gereksiz duruma bakarmısınız

durhasan, gözüm hiç kafanı takma,bu,bu kadar olduktan sonra söke söke malülen emekli olacağız ,Allah ın izni ile.yalnız avukatın olsada olmasada 5 yıllık sürec tamamlanacak.Biliyorsun benim avukatım yokken ben bu davayı 6.5 yılda kazandım.Şimdi ise adli tıp genel kurulda dosyam.ordan ne karar gelecek beklemekteyim.Senin dava eğer 5 yılı geçerse avukatına söyle süre geçtiği için adli tıp dan rapor geldik den sonra yargıtaya gideceği zaman dosyanın, süre geçtiği için tazminat davası açsın.çok olmasada 7.5 ile 10 bin lira arasında para geçer eline.Hayırlı haberlerini bekliyorum.Allaha emanet ol.selamlar.

Hayrettin Nami 1 kardes ne geldi sonuç olarak adlı tip genel kuruldan bizimle paylaşiromisin

YAVUZ YILDIZ 79 Daha cevap gelmedi .Mahkeme eylülün 15 şinde. Adli tıp dan cevap geli

yavuzyildiz79

Daha cevap gelmedi. Mahkeme eylülün 15.şinde.ADLİ TIP DAN CEVAP GELİRSE BİLGİLENDİRİRİM.

adli tıp dan cevap geldi.EN AZ %60 ı tekrar verdiler.Mahkeme 2 hafta süre verdi avukatlara.Duruşma ocak 05 inde.hakkımızdan hayırlısı,bakalım ne olacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Selamlar.

Sgk avukati ititaz edecek adli tip genel kuruluna gonderilmesini isteyecek ben kisaca dava oncesini vede davaniz olan sureci tam olarak bilmemekteyim sgk itirazi yargiyta temmiz edebilir yargitay adli tip 3.ihtisas kurulu pek tanimiyor genel kurula sonuca gidin diyerek dosyanizi geri mahkemeye gonderebilir. Yinede dava surecinizi burda bizimle paylasirsaniz ihtiyac duyanlar olabilir tesekkurler

yavuz bey adli tıp 3. ihtisasdan gelen raporu sgk. temyiz etti,dosyayı geri gönderdi yargıtay.dediğiniz gibi genel kuruldan sonuca gidilmesini istedi;gidildi.genel kuruldan tekrar %60 ile malülen emekli edilmesi diye karar çıktı.avukatlara 2 hafta içersinde düşüncelerini almak için süre verdi.ocak ayının 5 in de de karar verilecek.teşekkürler.

Hayrettin bey maluliyet davanizi ilk açtığınızda hakim sizi adli tipa sevk ederken maluliyet varmi varsa maluliyet baslangic tarihini. Adli tip 3. Ihtisas kurulundan istedimi eminim ki istemiştir sizin 5 ocak 2016 da gorulucek olan davanizda bana göre hakim sizin birikmiş kazanclarinizi bilirkisiye toplatilmasi icin gonderecektir ve karsi sgk avukatina 2 haftalık itiraz icin sure verecek ve davayi ileri bir sureye uzatacaktir...

hayrettin-nami1 Hayrettin bey bnm sgk ile davamda sizinkine benzer.. 6. ayda yargıtaya giden dosyam 12. ayda geldi... karar onama ydı bende ayın 22 sinde sgk ya resmi kararı götürüp başvuru yaptım... şuan sabırsızca beklemekteyim... inşALLAH hayırlısı...

bu gün hakim nihayi kararı verdi.%60 ile malulen emekli etti. 6 yıllık birikmiş parayı alınacağını söyledi.ama sgk. avukatı yine temyize gönderecek,yine yargıtayı bekliyeceğim.artık ne zaman gelirse.işte böyle.beklemekten başka çarem yok.bütün sinir fonksiyonum çöktü artık.Şu anda bir anda havası boşalan balon gibiyim.hayırlısı Allah tan.saygılar.

hayrettin-nami1 Hayrettin bey bnm sgk ile davamda sizinkine benzer.. 6. ayda yargıtaya giden dosyam 12. ayda geldi... karar onama ydı bende ayın 22 sinde sgk ya resmi kararı götürüp başvuru yaptım... şuan sabırsızca beklemekteyim... inşALLAH hayırlısı...

Uzulmeyin en azindan toplu paranizi alirsiniz 6 yil gecmis alti ayda gecer evvel Allah sabirlar diliyorum

Yavuzyıldız79 ,nihayet 7 yıl uğraştan sonra yargıtaya giden adli tıp genel kurul raporu 6 ay gibi sürede onama kararı ile sonuçlandı.Mahkeme şimdi gerekçeli kararı verecek,6 yıllık birikmiş paramı alacağım,Allah nasip ederse,inşallah.Mevlam tüm sıkıntılardaki kardeşlerimizi de refaha ulaştırsın,işleri rast gitsin,umduklarına nail etsin.Soruları ve bilgi istiyenleri cevaplayabilirim.saygılar.

hayrettin-nami1 hayırlı olsun.Yargıtay karar ve gerekçelerini burada paylaşırsanız,Pek çok mahkemelik olmuş arkadaşımız açısından emsal teşkil etmiş olur.

Başgedikli,yargıtayın kararı olur, ama gerekçesi olmaz.Gerekçeli karar,mahkemenin sebebleri belirterek vermiş olduğu olumlu veya olumsuz kararlardır.Yargı gelen dosyayı inceler, onar veya bozar.Bana daha ayrıntılı sorular sorarsanız,daha belirgin cevap veririm.saygılar.

Başgedikli, senin sahsında pek çok mahkemelik olmuş malul arkadaşlara bir uyarım var.Sakın Malulen emekliliğiniz için avukat tutmayın.Kendiniz girin.Çünkü malulen emeklilik mahkemeleri tam 5 yıl bazen 7-8 yıl sürüyor.Malulen emeklilik mahkemeleri uzun sürdüğü için çoğu avukat da kabul etmiyor davaları.Maluliyet davaları hakkında pek bilgileri olmuyor bu yüzden.Davalara gönülsüz giriyorlar.Hep kaybediyorlar.Kazanan %3 gibi.Biz işin içinde olmadığımız için istedikleri gibi karşı tarafın avukatı ile davayı uzatıyorlar.Ama biz girersek canımızı dişimize takıp gözümüz göre,göre mücadelemizi veriyoruz.Her şeyi iyi anlıyoruz,ona göre karar veriyoruz.Yanlız avukat tutmayanlar hastalıkları ile ilgili internet te araştırma yapıp bilgi sahibi olmaları lazım ki karşı tarafın itirazlarına cevap verebilsin.İyi ki de avukat tutmamışım.Tutsaydım emekli olamazdım.Bu benim şahsi düşüncemdir.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Sorması ayıp maaş ne alıyorsun Hayrettin bey kardeşim paylaşır misiniz

hayrettin-nami1

Hayırlı olsun! Çok güzel bir haber :)

Lütfen zamanınız olduğunda hem sürece dair hem mahkeme kararına dair detayları başkalarına yol gösterecek şekilde paylaşır mısınız?

Yavuz yıldız teşekkür ederim1400 TL.emekli maaşı alıyorum.

Tabiiki Bülent bey kardeşim.Ne için var bu site.Birbirimize yardım etmek için.

Teşekkürler bülent bey kardeşim.Tabiiki bilgilerimi paylaşırım.Ne için var site .yardımlaşmamız için .

hayrettin-nami1
Merhaba,
Emekli olalı 3.Yıldan fazla olmuş ama maalesef sizde mücadele eden arkadaşlarınızı unuttunuz ve mahkeme kararını yayınlamayarak bana ne ne haliniz varsa görün dercesine yardımınızı esirgediniz.Forumda başka ne yazabilirim ki.Yazıklar olsun

Üst Alt