Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%85 oranlı raporum var. Malulen emeklilik için başvurdum. Sonuç ne olur?
EHGM MALULİ. VE SAĞLK KURUL.D.B.YÜKSEK SAĞLIK KURULU KARARLARI ŞB.MD. KURUL
tam 50 gündür dosya burda bu ne zaman sonuçlanır bilgisi olan arkadaşlar varmı
Dosyan yüksek sağlık kurulunca karara bağlanmış ve sonuç gönderilmiş demek oluyor.Kararın sonucunu başvurduğun sgk müdürlüğüne telefon ederek öğrene bilirsin,umarım hakkında hayırlı bi haber olur urfalı.
tekrar üniversite hastanesine sevk etmişler bazı işlemler yapılacakmış ne yapılacaksa 2015 eylül ayından belli ugraşıyom hadi hayırlısı bakalım resmen bıktırdırlar ya
bu ikinci defadır yüksek saglık kurulu sevk ediyor
15 yıl 3600 gün primle 1 nci derece vergi indirimi ile emeklilikte askerlik borçlanması olursa ssk kaydını geriye çekermi
Eğer ilk sigortalılık askerlikten sonra olmuşsa, evet, askerlik borçlanması yapıldığında emekliliğe temel sigorta başlangıç tarihi borçlanılan güm kadar geriye çekilir.
tıp fakültesi hastanesi FTR Ana bilim dalının sayılı raporuna mesnet grafilerin temini. bu nedenle yukarıda ilgili kurulca istenilen bilgi ve belgelerin temin ederek merkezimize vermeniz halinde işlemleriniz sonuçlandılıracaktır...yüksek saglık kurulundan gelen evrak bu...
demek oluyorki hastanenin ihmalkarlıgı bunları dosyaya katmadan yollamışlar
bunları elden alıp bize getirin biz ankaraya yollarız dediler sabah alıp gidecem yine 2 ay daha bekliyeceyiz hayırlısı olsun bakalım
inşallah onaylanırda bu beni çok yordu tam 20 aydır bu malulen emeklilikle ugraşıyom sormak istedigim onaylanırsa aylık baglanma ne zaman hangi tarihi baz alırlar bilgisi olan varmı bu konuda
vallahi keyifleri bilir isterlerse onaylamasınlar normal emekliligim için şurda kaldı 21 ayım resmen bıktırdılar hastane hastane git gel allahtan revamı
yüksek saglık kurulu ara kararla hastaneye tekrar sevk etmesi bu sevk sonucu 2 aylık süreçten sonra yüksek saglık kurulunun grfikleri istemesi bu grafikleri gönderdik sormak istedigim bu grafikleri yolladıktan sonraki süreç tekrarmı 2 ay sürer yoksa hemenmi sonuçlanır bilgisi olan arkadaşlar
malulen emekliligim ya onaylanır yada onaylanmaz sormak ve demek istedigim şu malulen emeklilik baş vurum inanın tam 20 aydır devam ediyor o hastane senin bu hastane benim misali çeken bilir derler ya acaba bu malulen emeklilik işlemleri benim kadar süren varmı merak ediyorum işlemlerim hala devam ediyor nasıl sonuçlanır onuda bilemem hadi hayırlısı ALLAHTAN
Bende sgk ile mahkemeligim,ve tam 28 ay oldu,geçtigimiz perşembe duruşmam vardi adli tıptan sonuç gelmemiş diye hakim duruşmayi kasımın sonuna erteledi,beklemedeyiz.
Allaha çok şükür sonunda 2 yıl 15 gün sonra işlemlerim bitti ve olumlu sonuçlandı bülent bey gelen tebligatta kontrol şartına gerek olmadıgına diyor emeklilik dilekçemi verdim
malulen emeklilik gerçektem çok zorlu bir süreç bir o kadarda sabır istiyor allah cümlemize yardım etsin
Allah sabır versin Mehmet bey, ne sıkıntılı işlermiş bunlar. Eksik olmayın, sizin başta yaptığınız uyarılar sayesinde ben malulen emeklilik işine hiç bulaşmadım. İşlemlere vergi indirimi ve erken emeklilik yönünde başladım.
Halil063
Hayırlı olsun halil kardeşim senin adına çok sevindim. Erdogan Er,
Erdogan kardeşim güzel temennilerin için teşekkürler,ben halen malulen emeklilik için uğraşıyorum.
Benim malulen emeklilik işi 3 senedir mahkemelik,enson adli tıp üniversite hastanesinden son durum bildirir rapor istedi.
Hastalıklarım ise birden fazla periferik damar tıkanıklığı,şeker ve şekerden kaynaklanan noröpati,koah,ayak damarlarının tıkalı olmasindan bastona bağımlılık,ayrıca yine şekerden kaynaklanan sinirsel her iki kulakta %70 işitme kaybı,tansiyon.
Ve,sgk bu durumumda red etti,mahkemelik olduk 6 aydır adli tıptan gelecek sonucu bekliyorum.
tek hastalıktan %60 iş gücü kaybı aranır kurul raporu isterse %100 olsun bu bişe ifade etmiyor bunu anladım
allah herkese nasip etsin güzel dileklerin için allah razı olsun
bilgisi olan arkadaşlar e devlette görünen bu şekilde benim emekli aylıgım ne kadar
Aylık Başlangıç Tarihi01.10.2017
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 70.00
2000 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 40.00
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün90
2000 2008/10 arası Gün 766
2008/10 sonrası Gün 1683
Toplam Gün2539
Göstergesi9475
Hisse Oranı1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzel