Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

86 puanla düz memurluk mu, hizmetli kadrosu mu seçmeliyim?

ömss sınavı 2 yılda 1 mi yapılıyor arkadaşlar. bu yılkini kaçırdım:((

evet 2016 ya kadar beklemek zorundasınız.inşallah biz bu sınavla atanırızda 2016 yı beklemek zorunda kalmayız sizlerinde onu açılmış olur

musty35;

mustafabey 65,75 paunla alınan ben görmedim,bilmiyorum,belkide arada kaynamış olabilir,ben 92 puanla atandım 6 sene önce,öncesindede başka kurumlarda gecici olarak çalışmışlıgım var:D,ayrıca kamuda canı çıkıyo çalışmaktan olayına ben normal bakmıyorum,tabiki kurumlara göre degişiyor,siiznde dediginiz gibi hastaneler,tapu,yada milli egitimin zorlukları var,ama dışarda çalışmakla kıyasladıgınızda o kadardayorucu ve sıkıcı oldugunu düşünmüyorum,maaşınız belli,sosyal hakkınız var,çalışma saatniz var,hafta sonunuz var,tatiliniz var,eeee daha ne olsun yani,bence bunada şükretmek laızm:Datamalarda adaletsizlik mutlaka vardır.keşke daha çok kadro olsada ihtiyacı olan her arkadaşım işe güce kavussa,temennnimiz dilegimizdir..

arkadaşlar kadro 4100 olunca şansımız azaldı ikinci tercihleri bekleyecegiz artık

Ön lisans, 83,9 puan, 335. sıra, Bilgisayar Programcılığı mezunu, İstanbul olmak üzere ilk atamada atanır mıyım? Bilen cevap yazarsa sevinirim.

ne zaman açıklanacak bu tercihler kadrolarda belli oldu ney, bekliyoruz

lise icin 2bin nerden cıktı ben daha şuana kaadar 1400 kişi olarak biliyordum ki yüzde yzde eminim arkadaşlar bence 2bin beklemeyin

rahat atanırsın. kim ne derse desin memurluk seç. sonradan pişman olma. gelmezsede ikinci turda garanti zaten.

illere döre kaç adayj alınacak mesela 15 adayj giresin mesela 5 adayj iştfe o zaman z,r be arkadaşımil listfesine göre seçim uyjaparsan şans kıüsmetf inşalllah gönlıükne göre oluy,

arkdaşlar bu kadroyla 90 altının atanması zor memurluk için inşallah bu 2000 kadronun 1500 ü memurluk olurda ikinci atamaya şansımız yükselir

Puanınız bana göre gayet güzel. Elbette ki yapacağınız ilk tercihler "V.H.K.İ", "Bilgisayar İşletmeni", "Memur" gibi ünvanlar olmalıdır. Bu ünvanlardan sonra "Hizmetli" ünvanını deneyebilirsiniz.

hizmetli hiç yazmamayı düşünüyorum bu olmazsa bile ikinc,i tercihlerde olma durumu nedir

"Hizmetli" yazmayı düşünmüyorsanız; puanınız makul derecede iyi ise 2. ve 3. tercihlerde puanlar düşeceğinden "Memur"luk çıkma ihtimali olabilir.

2. Atamalarda memurluk kadroları acilirsa sansin yüksek
91 puanim var benimde ben bile memurluk gelmez diye endiseliyim.

arkadaşlar kadro sayısı 2000 degil hayal kurmayın bos yere sonra pişman olursunuz

Arkadaşlar rahat olun 1800 den aşagı olamaz 4100 kadronun en az 1800 ü lise olacak merak etmeyin

[SIZE=2]abi her puan alan böyle konu açarsa site çöker. ben 90 aldım manavcı mı olayım pazarcı mı :D var mı böyle birşey ya adminlerde başlığı genele uygun yapsa iyi olcak [/SIZE]

1480 üniversite ,1000 ön lisans, 1437 lise ve 234 kura olur bence ....2000 olmaz lise onu söyleyeyim hatta 1500 ü geçmez maalesef kardeşlerim...Dağılım buna yakın olacaktır...Bekleyelim görelim....;)

Nasilda sallayabiliyonuz boyle anlamiyorum neye gore rakam tahmin ettiginizi

erdalakbay;

benim yazdığımı unutma klavuz açıklanınca göreceğiz ;) Allah hepimize atanmak nasip etsin...

erdalakbay;

Ben de okuyunca gülümsüyorum gerçekten..
Hadi 1000 2000 vs tamam diyeceğim hadi de 234 müş küsüratı da var :)
Umarım hak eden emek veren herkes yerleşebilir.
Bir başlasın bitsin yerleşelim ne yaparım bilmiyorum :)

Plumeria;

Matematikte küsurat olmak zorunda :) yalnız yakın çıkarsa ya da bu rakma çıkarsa o zaman görüşücem sizinle:) şaka bir yana hepimiz atanalım inşallah...Atama sayılarının da bu şekilde olacağına inanıyorum yine de :)))

böyle saçma bi konu açılırsa herkes sallamakta özgürdür , kim nerden bilsin şu ve benzeri konu açanların atanacağını

85,75 puanım ve 1745 sıralamam var. Hizmetli yazmayı düşünüyorum ama geçirdiğim bir kazadan dolayı yarı omurilik felçliyim. Ayakta çok kalamıyorum, dengem bozuk düşüyorum. Ayaklarım hareket etmiyor. Bana temizlik falan yaptırabilirler mi? Raporumda Oturarak çalışacağı işler yapabilir yazıyor.

Penthesilea;

reyhan hanım,hiç endişeniz olmasın bu konuda,ben kamuda çalışıyorum,işim geregi ankarada başka kurumlarada girip çıkıyorum,hizmetli o kadar kötü bişey degil,zaten kurumların bu tür işlerini özel şirketler yapıyo,ama milli egitim farklı ona bişey diyemem,çünkü okullara atanırsanız orda zorlanırsınız,onun harici sıkıntı yaşamazsınız,zaten bayanlara kamuda daha dikkat ediliyor,inşallah atarsınız hayırlısıyla:)

hande hanım ben ömss 66 puanla önlisans hizmetli olarak atandım sağlık bakanlığı.... kamu hastanede çalışıyorum memur gibi çalışıyorum kamu hastaneler hizmetli seçebilirsin

istediğin zaman yükselme sınavına girip kazanırsın hizmeti süresi şartı kaldırıldı yeni yönetmeliği çıktı

selam ben 2012 deki ömss ye girdim puanım 84,5 sıralamam 2118.idi ilk yerleştirmede herhangi bir yere yerleşemedim ama 2. yerleştirme de ilk tercihimde memleketime yerleştim şimdi asaletim tasdik oldu memurluk güzel yorumları okudum da dedikleri gibi aceleniz yoksa ve iş ihtiyacınız acil değilse memurluktan başka tercih yapmayın derim hizmetli kadrosu da güzel ama memurluğa geçmek için tekrardan görevde yükselme sınavına girmek zorunda kalacaksınız tabi ki kurumunda bu sınavı açması lazım açılmıyorsa bekleyeceksiniz sağlık durumunuz onuda bilmiyoruz atama yapılan ile veya ilçeye gitmeniz hayatınızı bir süre devam ettirmeniz gerekiyor yani ince eleyip sık dokumanız gerekiyor tayin işi olur ama 1 veya 2 yıl asaletiniz tasdik olana kadar atandığınız kurumda çalışmanız gerekiyor tabi idarecileriniz uygun görmesi halinde tayin istersiniz karar sizin ama memleketinizde çalışmak gibisi yoktur bilginize

Üst Alt