Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

86 yılında sigortalı oldum. 3700 gün primim ve %40 raporum var. Emeklilik..?

teşekkür ederim arkadaşlar bana kalsa yanmıştım valla hakkınız çok bu işte çok sağolun.

merhaba;

ssk da gün sorgulama yaptığımda tahsis no eklenmiş görüyorum bu nedir bi bilen varmı?

Emekli oldunuz demek..
Hayırlı olsun...

İlker şu an online olduğun için sana yazıyorum, arkadaşımız yüzde kaç rapor göndermişti maliyeye, engeli sadece işitme miydi ?

----------

Bu arada hayırlı olsun bende i.engelliyim :)

çoookk teşekkürler ;

Gerçekten emekliyimmmi artık raporum işitme engeli için %42 ,osteogenesis inferfekta için %40 avasküler nekroz için %10 du balthazarla hesaplanınca %67 oldu vergi indirimi aldım 3780 günlede emeklilik için 17 kasımda başvurdum dün tahsis no verildiğini gördüm fakat neden verildiğini bilmediğim için sordum .
Yardım eden herkese teşekkür ederim acaba maaş bilgisi falan ne zaman gelir sgk nın sitesinden sorguladım maaş bilgi kaydı yok.

Maaş bilgileri önümüzdeki aydan itibaren görünmesi lazım..
Tekrar hayırlı olsun

emeklilik hesabımda bi yanlışlık olabilirmi;

merhaba, bu gün ssk dan emeklilik başvurum ne oldu diye sordum emekliliğiniz onaylanmış ayın 19 unda paranızı alabilirsiniz dedi memur ne kadar maaş bağlanmış dedim 858 lira 47 kuruş

acaba 1986 ssk başlangıcı 3870 gün 116.088.01 tl kazanç 2143 tl ssk da gözüken brüt elime geçen net 1512 tl son maaş için bu maaş az değil mi
yasnlışlık için nereye başvurmalıyım ne yapmalıyım

bi bilen varsa bu hesabı yeniden yaptırmanın yolu yordamı nedir.

emeklılığiniz hayırlı olsun

emeklılığiniz hayırlı olsun kac günde sonuc geldi ve telefonda bilgi veriyorlarmı 8/1/2010 günü bende müracat ettim ne zaman sonuc gelir diye merak ediyorum

45 günde tahsis nosu çıktı yalnız ayın 8 inde verdiğiniz için dilekçeyi bi sonaki ayın 1 inden itibaren maaş bağlanacak size ben de 17 kasımda vermiştim dilekçeyi 1 aralık tan itibaren bağlanmış maaş.size de hayırlı olsun.

Üst Alt