Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%88 raporumla ehliyet alamaz mıyım!?

memocan063

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
mrb iyi günler ben ehliyet alacağım da raporum %88 olduğu için dediler git rapor oranını düşür şimdi ben rapor oranımı düşürsem 2022 maaşım kesilir mi ve ben maaşımı ptt den alıyorum maaşımın üstüne kredi kartı verirler mi verirlerse 2022 maaşım kesilir mi ?

memocan063 Ehliyet almak ile rapor oranın ne alakası varmışta oran düşürün dendi çok saçma. Siz zaten ehliyet alabilmek için öncelıkle hastaneye gidip ehliyet alabılır raporu çıkartıcaksınız oda zaten mevcut olan raporunuz gibi değil oran falan yazmıyor üzerinde. o raporla gidiceksiniz ehliyete başvurmaya. Önceki raporunuzun bu durumla hiç bir ilgisi yok size yanlış bilgi verilmiş

Şefika benim tanıdık var onun yanına gittim o bana dedi zaten önce o dedi %88 raporun varsa alabilirsin diye sonra başvurmaya gidiyordum telefon geldi dedi kardeşim ben sorgulattırdım %65 altı raporu olanlara veriyoruz ehliyet bende dedim ki o zaman bende raporumu %65 altı yaparım ama korkuyorum maaşım kesilir diye

memocan063 böyle birşey yok tanıdığınız kişi yanlış biliyor. Zaten en basiti bir örnek normalde paraplejı olan bi insanın rapor oranı %65 uzerı olur genelde. Sizin dediğiniz gibi olsa parapleji olanlar asla ehlıyet alamazlar ama böyle bişi yok tanıdığım bildiğim bir sürü kişi var rapor oranı %85 ve üzerı olupta ehliyet alan.

memocan063 Tabiki alabilirsiniz sizin şimdi yapmanız gereken ilk şey bi devlet hastanesıne gidip ben ehliyet alacağım bunun için ehliyet alabılır raporu cıkartmak ıstıyorum diceksınız aynı gün içinde alabılıyorsunuz raporu

memocan063 siz neden rapor oranını düşürmeye takıldınız bu kadar. ınsanlar rapor yükseltmek için uğraşıyorlar. siz mevcut olanı düşürmeye çalışıyorsunuz üstelik böyle birşeye gerek olmadığı halde. Maaşlar belirli oranlar ile bağlanıyor , O oranın altına düşünce tabiki bu maaşı da etkiler

çok çok teşekkür ediyorum

Şefika çok çok teşekkür ediyorum da benim kafama bir soru takıldı mı ben mutlaka araştırırım ehliyet alacağım diyorum rapor oranını düşürmen gerekiyor diyorlar kredi kartı çıkaracağım diyorum maaşım kesilir diyorlar bu benim kafama çok takılıyor bende bu soruyu araştırmadan duramam

Şefika ben size güvendim hatta yarın ilk işim sizin dediğiniz gibi yapacağım ama bana dediler ilk önce aile hekimine gidip ben ehliyet almak istiyorum diyeceksin dediler sonra aile hekiminden sonra kaymakamlığa gidecekmişim sonra başvuracakmışım
Kalem ben size de güvendim çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için kolay gelsin

memocan063 rıca ederim ben dırek hastaneye gıdip başvurmuştum aıle hekımliğine gitmedım. sızde önce hastaneye gidip bir sorun isterseniz

Üst Alt