Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%89 rapora rağmen malulen emekliliğin reddedilmesi halinde ne yapmalıyız?

fatma hanım konakta emekli sandığı il müdürlüğü var vergi indirimi için oraya müracat edeceksiniz büyük şehir belediye binasını geçince

Hayır hayır, bağkur'dan emekli olmak için vergi indirim hakkı elde etmek diye bir şey yok. Kesinlikle yanlış yönlendirmişler sizi.
Bağkur sizi hastaneye sevke decek, hastane raporu SGK'ya gönderecek, SGK sakatlık oranını tescil edecek ve emekli edileceksiniz.
Vergi indirimi ile hiç hiç hiç bir ilgisi yok. Gidip o işgüzar memura 5510/28. maddenin neresinde vergi indirimine dair ibare varmıi bi sorun!

sizin dediğiniz gibi gidip durumu memura anlattık böyle bişeyin gerekmediğini babamın zaten 10 yıldır çalışmadığını falan anlattık. ne dese beğenirsiniz tamam o zaman madem vergi indirimi vermiyorlar zaten gerekmiyor o zaman biz dosyayı işleme başlatalım dedi.
böyle bişey nasıl iştir anlamadım zaten olmayacağını bile bile boşuna bizden bunu istediler. ve sırf bunun için hastaneden rapor ellerine ulamış olduğu halde 2.5 aydır işlem yapmadan öylece beklemişler gitmeseydik kimbilir daha ne kadar bekleyecektik
neyse sonuç yok yine bekliyoruz biz size yazılı olrak bildiri göndeririz dediler artık pek umudum da kalmadı bilmiyorum ne olacak.....

merhabalar arkadaşlar ;
bugün bağkura gittilk bir durumu öğrenelim dedik.neyse sonunda dosyamız ankaraya gitmiş artık bundan sonra ne olur hiç bilmiyorum
bekliyoruz yine ama en azından biraz umutluyum ankaradan inşallah olumlu sonuçlar gelir
gelişmeleri tekrar paylaşacağım...

Ah!aah! bu bağkur bürokratları ah!aah! nedir ya sizden çektiğimiz,hakkımızı neden engellemeye kalkarsınız?Gösteriyoruz doğruyu yinede yanlışta ısrar edip hakkımızı gasp ediyorsunuz...Bunun öbür dünyası var beyler ben şahsım olarak hakkımı gasp eden bu bürokratlara helallik vermiyorum....Fatma hanım siz siz olun OturanBoğa ve İlker'in tavsiyelerine ısrarla uyun ve bürokratlarada diretin böyle böyle diye! Uygulayın sonuç alın,Hoşkalın....

haklısınız miremur bey. bizde hakkımızı gasp edenlere hak helal etmiyoruz. sizlerin tavsiyeleriyle buraya kadar geldik. yardımcı olan yol gösteren tüm arkadaşlara çok teşekkrler. inşallah hayırlısıyla sona bir ulaşsak hala bekliyoruz bi haber yok.
ankaradan cevap ne kadar zamanda gelir acaba?

ya arkadaşlar özellikle bağ-kur da bu tarz sorunlar yıllardır var hiçbi yetkili bunları görmüyomu özidası mozidası neiş yapıyo
laf çok icratt yok,yazıklar olsun hepsine yazıklar olsun süründürerek hak verene yuh be

merhabalar arkadaşlar
bizim işten hala bi haber yok. bende bugün internetten bağkur numarası ile emeklilik sorgulamaya bi bakayım dedim durum yaşlılıktan emekli gözüküyor.
bu gerçekten doğru mu? ama bize gelen herhangi bi bilgi yok şuana kadar. internette çıkmış ve babam gerçekten emekli olmuş olabililr mi
inanamıyorum pazartesi gidip bağkura soracağız ama sabredemedim çok merak ediyorum paylaşmak istedim belki bilginiz vardır bu konuda bize bilgi verilmediği halde sonuçlanmış olabilirmi
merakla yorumlarınızı bekliyorum

''yaşlılıktan emekli''nin anlamı şu....gözünüz aydın emekli olduğunuz,tebrikler,eğer cep numaranız varsa bağ-kurda mesaj olarakta gelir...Hayırlı olsun....

Gözünüz aydın babanız emekli olmuş.birde TC NO İLE BAĞKUR EMEKLİ MAAŞ SORGULAMA YAPINIZ.MAAŞ BİLGİSİ VARMI.

ayy inanamıyorum arkadaşım inşallah dediğiniz gibidir.olduysada sizlerin sayesinde olacak yardımlarınız için çok ama çok teşekkürler bağkurdan haber gelmeden inanasımda gelmiyor ama eğer doğrulanırsa babam buna çok sevinecek .tekrar sonuçlanıca paylaşacağım.

erdoğan bey,dediğiniz gibi emekli aylık bilgisi çıkıyor hayırlısıyla elimze gelirde inanırız umarım

Haydi tekrar gözünüz aydın Maaş bağlamış gec degelse maaş birikir top dan öderler.....

Gözünüz aydın babanız emekli olmuş..
Siz hiç bir şey yapmayın size muhakkak emekli olduğuna dair belge gelir.
Tabi ki bu arada da maaşınız birikir...

çok teşekkürler arkadaşlar epey rahatladım artık sonunda emeklerimizin mücadelemizin sonucu aldık sanırım.

bana burdan yardımcı olan herkese tüm arkadaşlara.ayrıca yol gösteren sayın bülent bey ve ilker bey sizlere sonsuz teşekkürler. bizim umudumuzun kalmadğı anlarda sizler bize umut verdiniz. mücadeleyi sizin sayenizde sürdürdük inşallah şimdi sonucunu alıyoruz.
inşallah herkes hayırlısıyla amacına ulaşır. bize net bilgi gelince yine haberleşiriz ama şimdiden herşey için teşekkürler

evet arkadaşlar nihayet mutlu son.babamın emekliliği onaylandı artık emekli oldu yani.sonunda mücadele zorluda olsa güzel bitti.hepinize çok teşekkürler.umarım herkes sonunda amacına ulaşır.hep güzel haberler paylaşırız görüşmek üzere...

Üst Alt