Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

9 aydır emeklilik için rapor süreci devam ediyor. Maaşım birikiyor mu?

allah yardımcın olsun gedikli gercekten sürec cok yavaş işliyor iki ay sürdü sadece numuneden bagkura gelmesi geilpte acmaları 15 gün süryor anlamadıgım neden ara karar oranın belli dilmi oranı veren dr sgk teki de dr neden biri yetmiyormu gerci daha ankarada dr bakacak vaybe...şunu yazmak istiyorum ben işyerimi kapattıktan sonra ssk ya gecmedim bagkura devam ettim cok yalnış yapmışım şimdi tüm arkadaşlarıma öneryorum sakın bagkurlu olmayın ne yaparsanız yapin ssk olun ben inanyorumki ssk olmuş olaydı emekliydim

moverek

Emekliliğe temel olan rapor tarihini takip eden ay başı itibarı ile emeklilik birikmeye başlar

sayın editörüm hangi saglık kurulu ilk hastanede girdigimizmi yoksa bölge saglık kurulumu veya şimdi dosya ankaraya gitti oradaki saglık kurulumu anlamadım

Emin değilim ama bence 28. maddeden başvurduğunuz tarih baz alınarak izleyen aybaşından itibaren geçerli olur maaş.
Önceki başvurunuz malulen emeklilik içindi ve red geldi, 28. madde ise ayrı bir süreç ve ilk başvurunuz geçerli olmaz diye düşünüyorum ama inşaallah yanlılıyorumdur.

1 23.11.2015 ADANA SGİM ÇUKUROVA SGM EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 23.11.2015 ADANA SGİM ÇUKUROVA SGM EVRAK SERVİSİNE
3 23.11.2015 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MİTHATPAŞA GENEL EVRAK SERVİSİNE TAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ
4 23.11.2015 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE TAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
5 25.11.2015 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE
6 27.11.2015 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
7 27.11.2015 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1
8 14.12.2015 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
9 14.12.2015 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE
10 15.12.2015 ADANA SGİM ÇUKUROVA SGM EVRAK SERVİSİNE TAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
11 15.12.2015 ADANA SGİM ÇUKUROVA SGM EVRAK SERVİSİNE
12 16.12.2015 ADANA SGİM TAHSİS MALÜLLÜK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
13 16.12.2015 ADANA SGİM TAHSİS MALÜLLÜK SERVİSİNE durumum bu halde ve bana hayla dosya gelmedi pazartesi gel diyebilyorlar acaba emekli olmamız bu kadarmı batyor yoksa engelli olmamızmı batyor anlamış dilim

Bugun yine memur arkadaşlarin yanina gittim ve dosyami sordum şef izinden gelmiş cok şukur memura hanima sordu dosya ne oldu diye. Yazi yazmayi unutmuş yan tarafa vereceklermiş durumu sordum 52 oran ve kabul edilmiş dedi bişey yapmama gerek varmi dedim yok sem git lazim olursa arariz dedi.yeminle soyliyorum bunlar insan dişi biraz sevgi biraz saygi olmazmi siz insanlar icin calişyorsunuz inanin adliyede suc işlemiş biri olsaniz boyle davranmazlar ne olur yani bundan sonra surec boyle ilerlicek desiniz olmazmi bu kadarmi zor anlamadim

Hayir erken yaşlanma veya engelli stadüsünden malulen degil

Son durum ankaradan onaylandi yaşlilik emekliligi 4320 gun istediler benim ssk var 150 gun onu birleştirip emeklilik servisine verecekler.ankaradan 17 gunde geldi burada bir ayi bulur sskdan gunun gelmesi

evet 27 ocak itibarıyla aylık baglandı mektup gelmedi 170 arayıp ogrendim

Sanırım bu 27 ocak aylık bağlandığını öğrendiğiniz tarih, yoksa bu tarih itibarıyla aylık başlangıcı mümkün değil.

aylıgım aldıgım tarih baglanma 28 maddeden dilekceyi verdigimiz gün gecerli yani işlemim bitti allah herkese sabır versin inanın cok zor şayet siteye girmeseydim emekli olamazdım bana hic bir memur böyle yapacaksın demedi hep burdan duyduklarım ve sizin yönlendirmeniz allah hepinizden razı olsun

Hayırlı olsun, Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsin inşaallah

Ahmet hayırlı olsun. Allah yedirmeyide nasip etsin. Mektup gelmedimi hala.

hayır gelmedi adamlar calışırken iclerinden gelmiyorki iş yapmak

aylık baglanan kurum.bagkur
başlama yılı1992.
1992 ile 2000 yılı arası 2900gün.
2000 2004arası 1350 gün
2013 150 gün.
rapor 52.
yaşlılık aylıgı.
1043 maaş
ek ödeme 51tl .

bir türlü hesaplatamadım ama tekrar hesaplanması icin dilekce verecem. benim 2000 öncesi günüm cok yalnışmı düşünyorum

moverek

Ahmet işin içine Bağkur girince maaş düşüyor sanırım. Bir önceki sayfada Onur 879 TL bağlandığını yazmıştı. Bu durumda senin maaş iyi gibi duruyor. Bi hesaplama yapabileceğimiz site yokki hesaplalama yapalım. Forumda Bağkur ile ilgili bi başlıkda yok derdimizi paylaşalım. Neyse yinede hayırlı olsun. İnşallah artar maaşın.

saol murat kardeşim benim tüm günüm 2004 ten önce onur 2000 den sonra yatırmış senin iş ne oldu bu arada

Haklısın Ahmet senin 2000 den önce günün çokmuş.

e-devlette Denizbank yazısını görmüştüm. Mektupda gelmiş Sgk dan Aylık + Ek Ödeme Tutarı : 865 TL yazıyor.

Ahmet maaş bilgilerini nereden öğrendin. Mektup geldimi. Birde sende hiç evrak rapor falan varmı.

Son düzenleme:
alo 170 den ögrendim yatacagını maaş bilgisini e devletten ögrendim hayır hic evrak yok hic bir yerden vermedilerki zaten

Ahmet ne yaptın görüşmeyeli. Maaşı tekrar hesaplatabildinmi. Senin günlerin çoğunluğu 2000 öncesi ve öğrendiğime göre 2000 den önceki günler daha değerliymiş bilgin olsun. Birde raporun 52 olduğuna dair bir belge varmı sende.

murat hayır itiraz etmedim daha ama edecem gidip dilekce vermem gerekiyor inanırmısın yüzlerini görmek istemiyorum ama en kısa zamanda gidip verecem kafama takılan başka bir konu 5 basamakta kalmışım ilginc

Ahmet ne yaptın. Tekrar hesaplatabildinmi. Hadi hayırlı bi haber ver.

evet dilekce verdim bendeb önce evecvp geldi bizde yalnış olmaz hesap dogru diye hani ankaraya gidecekti gidmedi

Üst Alt