matematik bilmez cahil bir toplum,
aman sakın sen de %89 engelli olma,
yahu kaçınız dedi zibil gibi yuzde doksan yakını olarak bize limit sınırsız olsun diyorsunuz da %89 lu napacak çok mu iyi durumda diye
%89 aile ne yaşıyor siz biliyor musunuz, ya da o zaman sadece yakını hasta olan mı iyi arabaya binecek, herkes binsin 4 araçtan biri hasta yakınına ötvsiz çıkana kadar vergiler %35-40 olsun
adam babasının arabasının derdinde yazıp duruyor sonra lafı söleyince de geliyorlar alışmışlar acıtasyonlar falan bitmiyor.
adam ne diyor, yok suistimalmiş. ee kendi babasının arabası derdinde 7/24 burda acaba o araba nasıl kullanılıyor da bi sürü kişi suistimalci oluyor ama kendi hak sahibi..
%90 rahat ortopedik kötü durumda mı dedik? araba işinde de %90 aracın bi sürü artısı vardı, bakın forım zibil gibi ehliyet, kasko, arkadaşı bindiği için sorun yaşayan, bayinin satmadığı insan dolu. %88 raporu %60 raporu olsuğu iiçin naparım diyen insan dolu.
insan yerine konmuyor falan hafi geçin bu acıtasyonu sayın yakınlar, o zaman siz normal araba alırken eylem yapsaydınız %85 raporu olan niye insan yerine konmuyor diye, noldu şimdi mi yakını bedava araba alamayan insan yerine konmamış oldu.
akıl var mantık var.
matematik
matematik
matematik.
satılan araçların yuzde 95 yuzfe doksan yakını diye limit gelmiş bari oetopedik açılsın onun ne suçu var deyince koşa koşa geliyorsunuz.
anlamadım yani bir sürü ileri hastalığı olup rapor almayan aile yakınları hastasını mı ihmal ediyor, hastalıktan ölen her insan ölmeden önce zaten yuzde 95 işlev kaybına uğrar ölüm allahın emri. araba dediğin ilaç mı oluyor, arsba alınca hasta mı iyileşiyor?
yahu limit geldi zaten, geldi. ben getirmedim. ama aşırı fazla araç satıdlığı için ortopedipe de limit geldi.