Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 üstü araç satışları yüzünden tertibatlı araçların engellenmesi

neyini denetleyecek, neyini sıkacak?

senin araban ev hastane arası tren yolu döşeli gibi hasta taşımaya mı kullanılıyor? o zaman seni tek binerken yakalarlarsa el koysunlar, ok mi?

nickneymi

%90 engellilerin hayatının hastane ve evden ibaret olduğunu düşünüyorsan biz sana ne diyelim

nickneymi

Dua et bol bol, elindeki engelli raporun olur da %90 üstüne çıkmasın sakın ...sağlığına dikkat et kanser olma , sakın trafik kazası geçirip de felç olma , sakın ha sakın inme geçirme sakın ama sakın başkalarının yardımıyla hareket edecek engele sahip olma ....SAKIN SAKIN Bunlar olunca direk rapor%90 oluyor sonra olur olmaz yerde densiz , kendini bilmez , hatta ve hatta iki üç cümle kurabildiği için herkesten de kendini zeki sanan insansılar laf çakıyor aileler içinde neler yaşıyor bilip bilmeden ...... %90 rapor kimlere veriliyor cahil salak?sorarlar bir adama ....

sadece ortopedik engelliler engelli dimi diğerlerini insan yerine bile koymuyorsunuz yahu insaf eğer bir insan görme engelliyse ve yatalaksa o insan değil bu ne lahana turşusu kendini layık olmadığını başkasına layık görüyorsun insaf yahu

matematik bilmez cahil bir toplum,

aman sakın sen de %89 engelli olma,

yahu kaçınız dedi zibil gibi yuzde doksan yakını olarak bize limit sınırsız olsun diyorsunuz da %89 lu napacak çok mu iyi durumda diye…

%89 aile ne yaşıyor siz biliyor musunuz, ya da o zaman sadece yakını hasta olan mı iyi arabaya binecek, herkes binsin 4 araçtan biri hasta yakınına ötvsiz çıkana kadar vergiler %35-40 olsun

adam babasının arabasının derdinde yazıp duruyor sonra lafı söleyince de geliyorlar alışmışlar acıtasyonlar falan bitmiyor.

adam ne diyor, yok suistimalmiş. ee kendi babasının arabası derdinde 7/24 burda acaba o araba nasıl kullanılıyor da bi sürü kişi suistimalci oluyor ama kendi hak sahibi..

%90 rahat ortopedik kötü durumda mı dedik? araba işinde de %90 aracın bi sürü artısı vardı, bakın forım zibil gibi ehliyet, kasko, arkadaşı bindiği için sorun yaşayan, bayinin satmadığı insan dolu. %88 raporu %60 raporu olsuğu iiçin naparım diyen insan dolu.

insan yerine konmuyor falan hafi geçin bu acıtasyonu sayın yakınlar, o zaman siz normal araba alırken eylem yapsaydınız %85 raporu olan niye insan yerine konmuyor diye, noldu şimdi mi yakını bedava araba alamayan insan yerine konmamış oldu.

akıl var mantık var.

matematik

matematik

matematik.

satılan araçların yuzde 95 yuzfe doksan yakını diye limit gelmiş bari oetopedik açılsın onun ne suçu var deyince koşa koşa geliyorsunuz.

anlamadım yani bir sürü ileri hastalığı olup rapor almayan aile yakınları hastasını mı ihmal ediyor, hastalıktan ölen her insan ölmeden önce zaten yuzde 95 işlev kaybına uğrar ölüm allahın emri. araba dediğin ilaç mı oluyor, arsba alınca hasta mı iyileşiyor?

yahu limit geldi zaten, geldi. ben getirmedim. ama aşırı fazla araç satıdlığı için ortopedipe de limit geldi.

sayın forum yetkilisi insanları sınıflandırmanın en kısa zamanda durdurulmasını talep etmekteyim diğer engelliler sınıflandırılmaktadır bunun en kısa zamanda durdurulmadığı takdirde burda yazanlar belge olarak kullanılarak hukuki işlemlere başlayacağımı bildiririm

Bu nickname denen şahıs yetkili olsa %90 engellileri bu ülkeden kovar heralde. Sen ne ara bu kadar insan düşmanı oldun. Tabiri caizse, hırsız gelmiş evi soymuş sen durup durup ev sahibini suçlu görüyorsun. Ağzından yüz defa %90 engellileri suçlayıcı, aşağılayıcı şeyler söylüyorsun. Ama nedense sana haksızlık yapan ve limiti getiren ak partiye en küçük bir söz söylemiyorsun. %90 engelliler gidip Erdoğan’ın yakasına yapıştı ve ortopediklere limit getirdiler. Kafanda böyle saçma senaryolar mı kuruyorsun? Sana bu limiti getiren kim. Ayrıca %90 engellilerde kuralları çok esnek tutup denetimi yapmayanlar kim? Senin matematik bunu çözemez ama ben söyleyeyim. Bu esnek kuralları ak parti getirdi ve yeterince denetimde olmayınca kötü niyetli insanlar tabiki çıkar. Ak parti istese ciddi kurallar getirip denetimide yaparak bu işi çözemez mi? Tabiki çözebilir. Buradaki asıl sıkıntı çözmek istememeleri. Her geçen zamanda işlerin tüm engelliler alayhine geliştiğini gördükçe bu kanaatimiz dahada güçleniyor. Senin gibi birkaç kişi bu şekilde %90 engellilere saldırarak hedef saptırıyor. Sanki suçlu %90 engellilerimiz gibi bir algı oluşuyor. Ak partinin engellilere limitler- kısıtlamalar getirirken sen hedef saptırıyorsun. Ama seni biliyorum. Tüm bu gerçeklere rağmen yine %90 engellilere saldırmaya devam edeceksin biliyorum. Sen ya hedef saptıran bir ak particisin yada kendi menfaati için diğerlerini çiğneyen biri.

Bedri6868

sen provokasyon yapıyorsun.
kim %90’a bişey demiş?? sürekli ucuz provokasyon hem hükümete hem benim şahsıma karşı. ha zaten olan bir limitin normal olduğunu söylemek aşağılamaksa o zaman sen önce mevcut yasaya hakaret ediyorsun.

kimse de kusura bakmasın her 3-4 araçtan biri ötvsiz çıkamaz ekonomi bunu sağlayamaz. eğer sağlayacaksa da o zaman hasta yakını olmayanın suçu ne, tüm araçlara ötv düşsün

sürekli suistimal suistimal diyorsun, esas %90 yakınlarını aşağılayan bu suistimal diyenler. sen babanın arabasını kullanmıyor musun, o yokken kullanmıyor musun? o zaman başka bir %90 yakını kullanınca o neye göre suistimal oluyor?

Tipik bir ak partili gibi konuşuyorsun. Ekonomi bunu sağlayamazmış. Ak partide aynısını söylüyor zaten. Ne farkın kaldı onlardan. Zenginlere, mütaahhitlere, kur korumalıya, emlak barşına, döviz ile yapılan tüm ihalelere vs vs daha bir sürü sayabilirim. Onlara gelince her türlü vergi indirimini ve kolaylığı yapan ak parti engelli araçlarına gelince senin mantık ile kaldıramazmış. Kaldı ki ak parti bizim engelli araçlarının parasını mı ödüyor? Sadece ÖTV kolaylığı sağlıyor. Matematik matematik diyorsun hadi bunları bir açıkla ak parti ile aynı çalışan mantığın ile

50 liralık benzin alıp , avrupa bizi kıskanıyor de .devamlı tekrar et mutluluk burda .....bu ülke beynini kullananlar için cehenneme döndü dostlar. beyin insan kafatası içinde bulunuyor ve inanın dış güçlerin oyunları nedeni ile bu hale düştüğümüzü zannedenlerde bu beyin denilen organ yepyeni hiç kullanılmamış. bir ekmek yakında 6 tl olacak 6 rakamı da matematik ile açıklansın .zaten hep dış güçler

menfaate degen laf olunca iftiranin, hakaretin sorunu yok.

bu forundaki kac kisi engelli araci deyince bayiden dumduz cikan, normal arabayi anliyor? uygulamada engeli araci olarak cikan araclarin %95 i gayet normal arac ise bu kadar fazla arac satildigi icin de hepsine birden limit geliyorsa irada bir yanlislik vardir.

ben tertibatli arac sahiplerine sesleniyorum ama gene engelli yakinlari geliyor, bir de abuk sabuk yanitlar sanki ben 50 liralik benzin demisim.

kanunda %90 ile tertibatli arac ayri tarif edilmis. bakin tertibatli arac alanlar ehliyet kodundan alis satis surecine, eskaza bir arkadasi surmek durumunda kalinca basina gelenlere kadar bir suru zorluk ve magduriyet basliklari dolu. ama gel gelelim is limite gelince bu kadar avantaji olan %90 ile ayni sinirlamaya dusmus.

bu limit olayinin artik degismesi zor. fakat alinabilecek otomatik arac artik hic yok ve tertibatli araclar zaten satilanlarin cok azi. dernekler vb nin bu konuyu bu magduriyeti anlatmasi lazim.

Bedri6868

ben şu an hakkım olmasına rağmen araba alamıyorum . Otomatık 430 bine araba yok çunkü .

yav şu bencilliği bırak ve insaflı ol insanları bölmeye devam ediyorsun en son bu yazıya istinaden suç duyurusunda bulunacağım yeter ya

Üst Alt