Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

96 sigorta girişim var. Şizofreni rahatsızlığından %80 raporluyum. Malulen emeklilik?

selamlar 18şubatta emeklilik için başvurdum sgkya ara karar verip ist.tıp.fakültesi h.sevkettiler 08/05/2014 de rapor çıkmış daha sgk ya göndermmemişler buğün aradım tıp fakültesini 3 ayı falan bulur diyor raporunun sgkya gitmesi bu normal bişeymi ilk raporu 15gün içinde göndermişlerdi sgkya benim gibi malulen emekli olacaklar bilgilensin istedim

ben de ist.tıp.fakültesinden rapor almıştım 2 nüsha idi bana verilen.
birini ben aldım diğerini sgk ye elden teslim ettim kabul ettiler.

bana biz göndericaz dendi ama hala bekliyorum bakalım hayırlısı bana vericeklerini bilsem bende öyle yapardım anlamadım nasılbir siistem

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO : 8,046,052 VARİDE TARİHİ : 29.05.2014
GELDİĞİ YER İST TIP FAK RUH SAĞLIĞI HAST T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO : TAHSİS NO :
ADI : MUSTAFA SOYADI : ÖZTÜRK
EVRAK NO : 1202 EVRAK TARİHİ : 28.05.2014
EK SAYISI : 0 GİZLİ : Hayır
GELİŞ ŞEKLİ : TAAHHÜTSÜZ POSTA GELİŞ NUMARASI :
KONUSU : DİĞER
Sıra No Tarih Birim İşlem
1 29.05.2014 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 29.05.2014 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
3 29.05.2014 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 29.05.2014 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI

sgk evrak takipte böyle yazıyor

Bence 15 gün içerisinde belli edevektir sonucu.

Çok tşk ediyorum bülentbey ilgi alakanız için işallah bakalım ist tıpta okeyledi son karar yine sgkya kaldım bakalım olsunda geç olsun ama beklemekte çok sıkıntı veriyor insana herşey benden yana raporlar falan yani :)

en sonunda emekili oldum 25inde ilk maaşımı alıcam detayları 25 inden sonra paylaşıcam daha sisteme oturmamış

saol Bülent abi ilgi alakanız içinde çok teşekkür ediyorum iyiki böylebir platform ve sizler varsınız

Üst Alt