Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%97 engelli raporla araç alırken ibare olmalı mı?

volkan8334

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

28/03/2018 de babam'a %97 engelli raporu verildi fakat Vergi indirimi Seçeneğine Değerlendirilmedi yazıyor.

Bununla alakalı hastaneyi aradım ilgili memur %90 üzeri engelli için yazmasına gerek yok dedi.

Devlerin veri tabanına işlenmesi ve bu raporla araç alınıp alınamayacağı konusunda bilgisi olanın beni aydınlatmasını rica ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

iyi günler.

volkan8334 herhangi bir ibare olmasına gerek yok, söyledikleri gibi % 90 üzeri olması yeterli.

İbare kişinin isteğine bırakıldı. Ben park alanlarında kolaylık olması açısından cama engelli ibaresi koydum ve işimede yarıyor :)

Birde babamın üzerine araç alacağız benim kullanabilmem için gerekli bir prosedür varmı?

Aracı babamın üzerine satın aldıktan sonra mı vekalet alayım?
Noterden mi alınacak?
Herkese iyi geceler
Sürece hakim değilim abuk sorularım olursa kusura bakmayın

araç kullanımı ve vergi indirimi konusunda bilgisi olanlardan destek rica ediyorum.

Babamın üzerine araç almak istiyoruz, alım işlemi ve aracı benim kullanmam için gerekli prosedür nedir?

destek rica ederim.

iyi günler

volkan8334

Vekalet ne için? Babanızın akli melekeleri yerindeyse notere gidip araç alım satımı yapacak olan aracıya vekalet vermesi yeterli. Sizin vekalet almanıza gerek yok.

%90 ve üzeri raporla alınan aracı kullanmak için özel bir şey yapmanıza gerek yok. Alın, kim kullanırsa kullansın...

Üst Alt