Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%97 engelli raporla araç alırken ibare olmalı mı?

volkan8334

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

28/03/2018 de babam'a %97 engelli raporu verildi fakat Vergi indirimi Seçeneğine Değerlendirilmedi yazıyor.

Bununla alakalı hastaneyi aradım ilgili memur %90 üzeri engelli için yazmasına gerek yok dedi.

Devlerin veri tabanına işlenmesi ve bu raporla araç alınıp alınamayacağı konusunda bilgisi olanın beni aydınlatmasını rica ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

iyi günler.

volkan8334 herhangi bir ibare olmasına gerek yok, söyledikleri gibi % 90 üzeri olması yeterli.

İbare kişinin isteğine bırakıldı. Ben park alanlarında kolaylık olması açısından cama engelli ibaresi koydum ve işimede yarıyor :)

Birde babamın üzerine araç alacağız benim kullanabilmem için gerekli bir prosedür varmı?

Aracı babamın üzerine satın aldıktan sonra mı vekalet alayım?
Noterden mi alınacak?
Herkese iyi geceler
Sürece hakim değilim abuk sorularım olursa kusura bakmayın

araç kullanımı ve vergi indirimi konusunda bilgisi olanlardan destek rica ediyorum.

Babamın üzerine araç almak istiyoruz, alım işlemi ve aracı benim kullanmam için gerekli prosedür nedir?

destek rica ederim.

iyi günler

volkan8334

Vekalet ne için? Babanızın akli melekeleri yerindeyse notere gidip araç alım satımı yapacak olan aracıya vekalet vermesi yeterli. Sizin vekalet almanıza gerek yok.

%90 ve üzeri raporla alınan aracı kullanmak için özel bir şey yapmanıza gerek yok. Alın, kim kullanırsa kullansın...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt