Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%97 raporu olan oğlum adına araç almak için ne yapmam gerek?

kafkas36

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhabalar.

benim oğlumun % 97 raporu var oğlumun adına araba almak istiyorum ne yapmam lazım ne gibi bir yol izlemem lazım..

bülent bey oğlum 6 yaşında rapor şu anda %97 ama maalesef alamıyorum çünki rapor bitmesine 6 ay zaman kaldığı zaman alamıyormuşum bizim raporumuz ekim ayı başında doluyor yeni rapor çıkartacam oda büyük ihtimal oranı düşecek diye tahmin ediyorum bakalım ne olacak ilginiz için teşekkürler

Biz de ötv siz araç almayı düşünüyoruz kardeşim %93 oranında engelli ama raporunda zihinsel engelli ibaresi olduğundan vasi tayini gerekiyordu babam vasisi olarak atandı mahkemede.ben bu aracın satışı hakkında kesin bir bilgiye ulaşamadım aile ve sosyal politika bakanlığını aradım orası satış hakkında bilgiye sahip değil sosyal hizmetlere yönlendirdiler onlarda bilmiyorlar
5 yıl dolunca satış yapmak için mahkemeden izin almamız mı gerekiyor ve bu satıştan elde edilen paraya kardeşim adına açılan bir hesaba yatıp bloke mi konuyor?

mmerveozkann

Evet, araç alımı için mahkemeden izin alınmışsa, satış için de izin alınması şarttır.

Üst Alt